جهش اقتصادی توسعه یافتگی طبق نظریه پردازان غربی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین همایش سراسری علم و فناوری هزاره سوم اقتصاد،مدیریت و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: TCCONF01_110
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 446
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد علیپور

عضو هییت علمی پیام نور واحد عنبرآباد کرمان

علی احمدیوسفی

دانشجوی کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور عنبر آباد

چکیده

در نظام هستی هر پدیده ای علل ویژه ی خود رادارد. مثلا برای ساختن یک خانه ی مناسب و خوب، باید زمین مناسب مصالح مناسب مهندس و معمار کاردان بنای ورزیده کارگر کاری و کاربرد و ده ها عامل دیگر دست به دست هم دهند تا خانه ی از همه جهت مناسب پدید آمد. اما وجود این همه اسباب، بدون نظم و مدیریت مناسب هیچ کاری از پیش نمی برد. نظم و مدیریت در کارهای بزرگ و گسترده، اساسی ترین نقش را دارد اینکه گفته می شود برخی کشورهای پیشرفته در زمینه ی علوم تجربی و صنعت به اسلام عمل می کنند ولی خود مسملین چنین نیستند منظور این است که آنها به نظم و مدیریت ارزش وبهای لازم را آنگونه که دین اسلام توصیه نموده است می دهند ولی مسملین با اینکه دینشان توصیه به نظم و مدیریت و محکم کاری نموده از این امور دور افتاده اند در این نوشتار سعی شده تا نظریات گوناگون توسعه اقتصادی بررسی شود نظریات توسعه به بررسی رفاه اقتصادی و رفع فقر می پردازد و از طرفی قایل به منافع تجارت آزاد بین المللی هستند در نظریه توسعه معتقدند اکه افزایش سریع در تولید نخالص ملل سبب می شود که توده مردم از لحاظ فرصت های شغلی و اقتصادی یا بر اثر توزعی عادلانه منافع اقتصادی سود ببرند. طبق نظریه نویوکلاسیک حمله مستقیم و بلاواسطه برای محو فقر عمومی تنها باعث اتلاف منابع طبیعی محدود شده و نتیجه آن افزایش تعداد مناطق فقیر کشور خواهد بود در ادامه به دیگر نظریه ها در طول متن مقاله پرداخته خواهد شد.

کلیدواژه ها

پیشرفت اقتصادی، توسعه تجاری، نظریه های اقتصادی، اقتصاددانان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.