بهبود روند تشخیص بیماری دیابت در سلامت هوشمند با استفاده از رویکرد یادگیری گروهی مبتنی بر الگوریتم ژنتیک بر روی زیرساخت اینترنت اشیا

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی محاسبات نرم در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: SCECE04_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 796
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جعفر عبداللهی

گروه مهندسی کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ،اردبیل، ایران

بابک نوری مقدم

گروه مهندسی کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل،اردبیل ، ایران

مهدی عفت پرور

گروه مهندسی کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل،اردبیل ، ایران

چکیده

بیماری مزمن دیابت یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان محسوب می شود که از علل اصلی این بیماری می توان به وجود مقدار زیادی از متابولیت ها مانند گلوکز اشاره کرد که در سال 2014 حدود 378 میلیون نفر دیابتی در سراسر جهان وجود داشت کهبارمالی این بیماری به میزان 13.700 دلار در سال محاسبه شده است. طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، این میزان تا سوال 2030 بیس از دو برابر خواهد شد. بنابراین اگر بتوان دیابت را بر اساس برخی از متغیرها پیس بینی کرد، این هزینه به طور چشمگیری کاهس خواهد یافت که استفاده از روشهای یادگیری ماشین و تکنیک های انتخاب ویژگی به تشخیص زودهنگام دیابت کمک کرده و باعث جلوگیری از پیشرفت این بیماری و کاهش بسیاری از عوارض آن می شود. در این مقاله از الگوریتم های یادگیری گروهی با تلفیقی از انتخاب ویژگی هیبرید به منظور تشخیص و پیش بینی دقیق تر بیماری دیابت استفاده می شود که برای این منظور از داده های آموزشی مربوط به داده های واقعی مربوط به بیماران دیابت هندی منتشرشده در سایت دانشگاه کالیفرنیا استفاده شده که نتایج حاصل نشان می دهد روش پیشنهادی از عملکرد بالاتری نسبت به روش های پایه برخوردار بوده و به دقت 93 درصد رسیده است.

کلیدواژه ها

سلامت هوشمند، یادگیری ماشین، اینترنت اشیا، یادگیری گروهی، انتخاب ویژگی هیبرید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.