مطالعه تئوریکی از نتایج تجربی تبلیغات و تأثیر آن بر مصرف
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: اولین همایش تبلیغات خلاق بانکی
- کد COI اختصاصی: NCCBP01_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2455
نویسندگان
عضو هیئت علمی واستادیار دانشگاه مازندران و ریاست محترم مرکز کارافرین
کارشناس ارشد مدیریت MBA
عضو هیئت علمی
چکیده
در دنیای رقابتی امروز، بازاریابی برای هر نوع حرکت آگاهانه و هدفمند در بازار ضروری بوده بطوری که نقش آن در آغاز و انجام تمامی تلاش ها از جمله تولید محصولات و ارائه خدمات مطلوب به جامعه به وضوح قابل مشاهده است. از طرف دیگر، در عصر حاضر که مفاهیم ارتباطات، رقابت، مشتری گرایی و . . . باهم پیوند خورده است، تبلیغات به عنوان عنصری از آمیخته بازاریابی و ، نقش محوری در حفظ بقاء سازمان ها، با شناساندن و معرفی محصولات، ایفا می کند . به عبارتی دیگر، تبلیغات یکی از ابزارهای شناخته شده بازاریابی برای .( گسترش نفوذ در بازار و عامل مهم مصرف محصولات است (خواجه زاده، 1383در مقاله حاضر سعی شده است تا مستند به مرور ادبیات موضوعی مربوط به عنوان تحقیق، با استفاده ازمقایسه تئوریکی برخی تحقیقات تجربی انجام شده در مورد تبلیغات و تأثیر آن بر مصرف مشتریان در حوزه های مختلف، به ارائه یک نوآوری تئوریکی برگرفته از نتایج تحقیقات مذکور پرداخته شود . براین اساس نتایج تحقیقات تجربی اشاره شده، مورد مقایسه تئوریکی قرار گرفته و شباهت ها و تفاوت هایشان استخراج شد هاند. در بخش شباهت ها به چهار مورد: ارتباط مثبت تبلیغات و مصرف محصولات، بررسی اثرات تبلیغات در جامعه ای خاص، بررسی اثرات تبلیغات در سازمان های انتفاعی و عدم توجه به اثر تبلیغات از لحاظ بازه زمانی و در بخش تفاوتها نیز به دو مور د : بررسی اثر تبلیغات در سازمان های مختلف و بررسی تبلیغات در رسانه ها و عرصه های مختلف، اشاره شده است.کلیدواژه ها
تئوریک – تجربی – تبلیغات – مصرفمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ذهنیت رقابتی بر عملکرد شرکت های کوچک و متوسط با نقش تعدیل گری رشد کسب و کار (مطالعه موردی : شرکتهای فعال در شهرک بین المللی صنعتی آذربایجان شرقی)
- تاثیر آگاهی شغلی بر پیشرفت تحصیل
- کسب مزیت رقابتی پایدار از طریق منابع انسانی در سیستم بانکداری(مطالعه موردی بانک شهر شعبات استان تهران)
- مروری بر نقش فروش و تبلیغات در رسانه های اجتماعی در برندسازی و افزایش فروش محصول
- ارایه الگویی برای بررسی قابلیت های بازاریابی در بازاریابی بین المللی با استفاده از روش فراترکیب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.