مدلسازی ساختاری تفسیری ماموریت های دانشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه ها (مورد مطالعه: دانشگاه جامع امام حسین (ع))

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: فصلنامه مدیریت دانش سازمانی، دوره: 1، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_OKMJ-1-1_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 434
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روح اله تولایی

استادیار گروه مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه جامع امام حسین (ع)

حسن خلیلی

دانشجوی دکترای مدیریت سیستم ها، دانشگاه جامع امام حسین (ع)

احسان ابوالعباسی

دانشجوی دکترای مدیریت سیستم ها، دانشگاه جامع امام حسین (ع)

چکیده

هدف اصلی تحقیق مدلسازی ساختاری تفسیری ماموریت های دانشی، پژوهشی و فناوری دانشگاهجامع امام حسین (ع) است. این ماموریت ها شامل مبانی و علوم انسانی اسلامی، آینده سازی، عمق بخشی داخلیو عمق بخشی خارجی، تعالی و پیشرفت سازمانی دانشگاه، قدرت نرم، قدرت نیمه سخت، و قدرت سختاست. سپاه پاسداران به منظور ماموریت پاسداری از انقلاب اسلامی باید برآورد صحیحی از ماموریت هایگوناگون و متفاوت خود داشته و از انعطاف لازم برای پاسخ به این ماموریت ها برخوردار باشد. دسته بندی اینماموریت ها در حوزه های دانشی، پژوهشی و فناوری می تواند پاسخگوی این دغدغه ها باشد. از مدلسازیساختاری تفسیری به منظور دسته بندی این ماموریت ها استفاده شد. از طریق نظرسنجی از یازده نفر از استادانو مدیران ارشد دانشگاه به مدلسازی و تحلیل قدرت نفوذ و وابستگی بر مبنای تجزیه و تحلیل میک ماکاقدام شد. بر مبنای نتایج یافته ها، علوم انسانی اسلامی و آینده سازی در سطح 4، تعالی و پیشرفت سازمانیسپاه در سطح 3، قدرت نرم، قدرت نیمه سخت و قدرت سخت در سطح 2 و عمق بخشی داخلی وعمق بخشی خارجی در سطح 1 قرار دارد. نتایج تحقیق نشان داد که ریشه اصلی ماموریت های دانشی،پژوهشی و فناوری، علوم انسانی اسلامی و آینده سازی است. نتایج تحقیق به مدیران ارشد دانشگاه وهم چنین مدیران عالی سازمان به منظور پی بردن به ریشه اصلی ماموریت دانشی برای گسترش و توسعه آندر بدنه سازمان کمک خواهد کرد.

کلیدواژه ها

تعالی و پیشرفت سازمانی، عمق بخشی داخلی، آینده سازی، قدرت سخت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.