ارزیابی چرخه زندگی پیامد اکسیداسیون فتوشیمیایی ناشی از پالایش، انتقال و توزیع گاز طبیعی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی جامعه و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ICSE01_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 553
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی محیطزیست، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران
استادیار گروه محیطزیست، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران
استادیار گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران
دکتری مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی، گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی، دانشگاه تهران
چکیده
مصرف روزافزون انرژی حاصل از سوختهای فسیلی اگرچه رشد سریع اقتصادی جوامع مختلف را به همراه داشته، اما بهواسطه انتشارآلایندههای حاصل از احتراق سوختهای فسیلی و افزایش دیاکسید کربن در اتمسفر، جهان را با تغییرات تهدیدآمیزی روبرو ساخته است. گاز طبیعی دارای سریع ترین نرخ رشد مصرف در میان منابع انرژی اولیه جهان و بالاترین نرخ مصرف در میان کشورهای درحال توسعه است. در کشور ما حجم فراوان ذخایر عظیم گاز طبیعی، قیمت پایین و مزایای محیط زیستی آن موجب مصرف روزافزون آن در بخشهای مختلف خانگی و صنعتی شده است که این مصرف رو به رشد افزایش انتشار آلاینده های ناشی از آنها را در پی داشته است. با توجه به آثار مخرب این آلایندهها، این پژوهش به منظور بررسی و ارزیابی فرایند پالایش، انتقال و توزیع گاز طبیعی مصارف خانگی شهر کرج انجام شد تا با شناسایی بخشهایی که بیشترین تبعات محیط زیستی را دارند، اقدامات لازم جهتکاهش آسیبهای احتمالی در این کلانشهر پرجمعیت انجام شود. در این مطالعه روش ارزیابی چرخه زندگی باهدف تعیین و شناسایی پیامد اکسیداسیون فتوشیمیایی مرتبط با یک متر مکعب گاز طبیعی مصرفی، در طول چرخه زندگی آن مورداستفاده قرار گرفت و به منظور دستیابی به آن از نرم افزار simapro 7 و مدل CML 2 baseline 2000 V2.05 / World, 1995 استفاده شده است. نتایج به دست آمده نشان داد که بخش پالایش گاز طبیعی، بیشترین سهم را در گروه های اثر تعیین شده به خود اختصاص داده است و عمده اثرات آن مربوط به انتشارات ناشی از پالایش گاز طبیعی و مصرف گاز طبیعی به عنوان سوخت در پالایشگاه است.کلیدواژه ها
ارزیابی چرخه زندگی، اکسیداسیون فتوشیمیایی، گاز طبیعی، مصارف خانگی، سیما پرومقالات مرتبط جدید
- حکمت عملی در حکمرانی خوب
- گفتمان نظری سیاست خارجی کشور جمهوری اسلامی ایران در مقابل اسراییل از دیدگاه حقوق بین الملل
- نقش و جایگاه رسانه ها فضای مجازی و آینده فناوری های آموزشی از منظر حکمرانی حکمی
- حکمرانی و توسعه فرهنگی از دیدگاه های حضرت امام خمینی (ره)
- بررسی جایگاه مدیریت حق نظارت همگانی در حکمرانی اسلامی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.