تعیین نقش ذهن آگاهی، ریسک پذیری و هیجان خواهی در پیش بینی رضایت شغلی کارکنان جمعیت هلال احمر

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی روانشناسی،علوم تربیتی و سبک زندگی
  • کد COI اختصاصی: ICPE05_285
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 547
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسماعیل حقی کلخوران

کارشناس ارشد ر وانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل. اردبیل، ایران

عباسعلی محمدزاده

رییس اداره پیش دبستانی و مهدهای کودک سازمان جوانان هلال احمر کشور

لیلا باستانیان شاهگلی

کارشناس حرفه ای مدیریت عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان تبریز، سرعین ایران

الناز بهاری

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، اردبیل، ایران

چکیده

هدف از این پژوهش تعیین نقش ذهن آگاهی، ریسک پذیری و هیجان خواهی در پیش بینی رضایت شغلی کارکنان جمعیت هلال احمر بود. روش پژوهش توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعه آماری این پژوهش، شامل کلیهی کارکنان جمعیت هلال احمر شهراردبیل در سال 1397 بودند که از بین آنها به روش نمونه گیری دردسترس تعداد 75 نفر به عنوان نمومه آماری انتخاب و با استفاده از پرسشنامه های ذهن آگاهی، قدرت ریسک، رضایت شغلی و مقیاس هیجان خواهی آرنت مورد بررسی قرار گرفتند. داده های پژوهش با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و با روش ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد بین ذهن آگاهی، ریسک پذیری، شدت هیجان و هیجان خواهی با رضایت شغلی در کارکنان جمعیت هلال احمر رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. نتایج رگرسیون چندگانه نشان داد متغیرهای ذهن آگاهی، ریسک پذیری و هیجان خواهی 46 درصد توانایی پیش بینی رضایت شغلی را دارند. با توجه به نتایج حاصله پیشنهاد می گردد در انتخاب کارکنان جمعیت هلال احمر میزان هیجان خواهی و ریسک پذیری و همچنین ذهن آگاهی آنان مورد توجه قرار گرفته و برنامه های برای تصحیح و ارتقاء مناسب این متغیرها با کمک مشاوران و روانشناسان صورت گیرد.

کلیدواژه ها

ذهن آگاهی، ریسک پذیری، هیجان خواهی، رضایت شغلی، جمعیت هلال احمر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.