مطالعه آزمایشگاهی اثرات جایگزینی ماده مکمل سیمانی سیلیکا فیوم با سیمان برمقاومت فشاری نمونه های بتنی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی صنعت سیمان و افق پیش رو
  • کد COI اختصاصی: CEMENT04_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 510
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین رضایی

دانشجوی دکتری مهندسی عمران، مسیول واحد تحقیق و توسعه شرکت صنایع سیمان زابل

امین صباغ زاده

فوق لیسانس مهندسی شیمی، کارشناس دفتر فنی شرکت صنایع سیمان زابل

چکیده

امروزه محققین از مواد مکمل سیمانی (SCM ) به عنوان ششمین جز بتن نام می برند. اهدافی که از استفاده از این مواد دنبال می شود شامل مواردی چون بهبود کارایی بتن تازه ، بالا بردن مقاومت و دوام بتن سخت شده ،کاهش حرارت هیدراسیون ، حفظ محیط زیست و منافع اقتصادی می شود.در میان مواد پوزولانی، سوپر پوزولان سیلیکا فیوم (دوده سیلیسی) یکی از فعال ترین آنهاست.هدف تحقیق حاضر بررسی تاثیرات سیلیکا فیوم بر مقاومت فشاری نمونه های بتنی می باشد. در این مطالعه آزمایشگاهی در واحد تحقیق و توسعه سیمان سیستان به بررسی خواص مکانیکی مخلوط های بتنی حاوی 5/7 و 15 درصد دوده سیلیسی از طریق انجام آزمایشات مقاومت فشاری پرداخته شده است.نتایج نهایی نشان می دهد که با افزایش درصد جایگزینی دوده سیلیسی به جای سیمان( از صفر تا 15 درصد ) می توان به رشد 20 تا30 درصدی در مقاومت فشاری دست یافت.

کلیدواژه ها

مواد مکمل سیمانی، سیلیکا فیوم، دوده سیلیسی، مقاومت فشاری، مواد پوزولانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.