تحلیل وتبیین واژه شبهه در نهج البلاغه

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی و مطالعات فرهنگی اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: ADCONF02_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1944
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

چهره حجازی

کارشناسی ارشد علوم و معارف نهج البلاغه دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) مشهد،ایران

چکیده

یکی از روش های مبارزه و تخریب اندیشه های دینی شبهه است. پس از رحلت پیامبر، به دلایل زیادی از جملهانحراف حکومت از مسیر اصلی، زمینه تفرقه و پیدایش بدعت ها و شبهه افکنی ها فراهم شد، در این راستا یکی از وظایفمهم امام علی (ع) تبیین معارف حقیقی دین و رفع شبهات بوده است. از دیگر سو پاسخگویی به شبهات از نیازهای جامعهامروز ما نیز می باشد که بر طبق حدیث ثقلین رجوع بر قرآن و معارف اهل بیت و از جمله معارف علوی را می طلبد؛ لذاشناخت و بررسی شبهات، آسیب های آن و همچنین پیشگیری از گسترش و رفع آن حایز اهمیت است. این تحقیق بر آناست که ضمن ارایه تعریفی از شبهه، چگونگی پیدایش آن و شیوه امام علی (ع) در پاسخگویی بر شبهات را استخراج نموده وبه ویژگی ها و امتیازات معارف تبیینی امام علی (ع) پرداخته و کارآیی این معارف را برای رفع شبهات عصر حاضر مورد بحثقرار دهد.

کلیدواژه ها

شبهه، انحراف، نهج البلاغه، امام علی (ع)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.