مروری جامع بر روش swara به عنوان ابزاری برای تصمیم گیری مدیران (رتبه بندی و انتخاب پرسنل در آموزشگاه زبان سفیر)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی کاربردهای حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MNGTCONF07_182
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4752
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا کلبعلی

چکیده

هدف اصلی از انجام این پژوهش ،تحقیق در مورد روش سوارا و کاربردهای آن میباشد. این روش یکی از چندین روش تصمیم گیری چندشاخصه میباشد. برای مطالعهی روش سوارا ابتدا چندین پژوهش در مورد این روش بررسی شده است. در ادامه معیارها و زیرمعیارهای استخدام پرسنل در آموزشگاه سفیر به عنوان یک مثال مدیریتی با روش سوارا بررسی شده است که دارای 3 معیار میباشد. هر سه معیار شامل 3 زیرمعیار هستند. نتایج نشان میدهد که میزان تحصیلات مرتبط دارای بیشترین رتبه و تجربه کاری دارای کمترین رتبه به عنوان یک معیار هستند. در معیار اول زیر معیار فوق لیسانس بیشترین رتبه و دیپلم آخرین رتبه را دارا است. قابل ذکر است که در فرآیند استخدام از طریق تکنیک تحلیل نسبت ارزیابی وزندهی تدریجی، وزن معیارها و زیرمعیارها توسط کارشناسان و خبرگان تعیین شده است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.