استخراج مدل عملکرد برند فرش ایران در بازارهای صادراتی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دوفصلنامه گلجام، دوره: 10، شماره: 25
  • کد COI اختصاصی: JR_GOLJAM-10-25_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 458
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طهمورث حسنقلی پور

دانشیار دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران

فاطمه عباسی بنی

دانشجوی دکتری سیاستگذاری بازرگانی، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران

سعید عباسی بنی

دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباط تصویری، دانشکده هنر، دانشگاه سمنان

چکیده

بررسی چگونگی عملکرد فرش دست باف ایران در بازار صادراتی، تعیین عوامل موثر بر عملکرد صادراتی صادر کنندگان و استخراج مدلی بر اساس این عملکرد موضوع مورد پژوهش در این مقاله است. مقصد صادراتی مورد مطالعه بازار آمریکا است و جامعه آماری این پژوهش متشکل از صادر کنندگان ایرانی فرش دست باف است که به این بازار صادرات فرش داشته اند و نام آنها در پورتال مرکز ملی فرش ایران موجود بوده است. پرسش نامه تحقیق در بین 130 نفر از آنان که به صورت تصادفی ساده انتخاب شدند، توزیع شده است. مدل مفهومی تحقیق به روش تحلیل عاملی تاییدی و با استفاده از داده های پرسش نامه ها استخراج شده است. نتایج نشان می دهد که صادرکنندگان ایرانی معتقدند کنترل بالایی بر فعالیت های برندسازی بین المللی در حوزه فرش دستباف ایرانی در بازار آمریکا دارند که این امر بر میزان برندگرایی و تعهد بین المللی آنان موثر است. این صادر کنندگان فرش خود را به نیازها و الزامات بازار آمریکا متعهد می دانند و در مجموع خود را برندگرا می دانند. به نظر صادرکنندگان ایرانی استراتژی های اتخاذ شده بازاریابی برای فرش دست باف ایران دربازارامریکا به خوبی عمل می کند و نتایج راضی کننده ای برای این صادرکنندگان دارد درنهایت آنان عملکرد برندفرش دست باف ایران دربازارآمریکا را مناسب ارزیابی نمودند و آن بخش ازعملکرد مالی برند که مرتبط با عملکرد برند است را مناسب تشخیص می دهند و درنهایت مدلی که استخراج شده بطور خلاصه عوامل موثربرعملکرد برندفرش ایران دربازارامریکا را نشان میدهد

کلیدواژه ها

بازارفرش آمریکا،صادرکنندگان ایرانی،عملکردبرند،فرش دست باف ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.