یک دسته بند چندگانه برای شناسایی خودکار اسکناس ایرانی براساس شبکه های عصبی

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس کامپیوتر سالانه انجمن کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: CSICC15_132
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1522
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشاد صفایی

دانشگاه شهید بهشتی تهران

مصطفی اسفندیار

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

فریبرز محمودی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

چکیده

در دنیای اطلاعاتی امروزی، تجارت الکترونیکی و مکانیزه شدن کلیه فعالیتهای تجاری مورد توجه دولت ها و محققان فراوانی است. در ساده ترین و اولین گام استفاده و فراگیر شدن ماشین های خودکار پرداختی مطرح شده است. علیرغم فراگیر شدن و توسعه های فراوان، هنوز در این فرایند عملیات انتقال پول دراین ماشین ها به صورت دستی و با استفاده از نیروی انسانی انجام می شود. با توجه به ماشینی شدن این فرایندها نیاز مکانیزم هایی برای شناسایی خودکار اسکناس می باشد. در این مقاله برای اولین بار شناسایی اسکناس های ایرانی مورد بررسی قرار گرفته است در روش پیشنهادی با توجه به کاربردهای فراوان شبکه های عصبی مصنوعی، از ساختار شبکه های عصبی مصنوعی جهت شناسایی استفاده شده است. ایجاد نمونه های آزمایشی و شبیه سازی ها در قسمت پایان مقاله ذکر شده است.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیکی ، شناسایی خودکار اسکناس، شبکه عصبی مصنوعی، شناسایی الگو، استخراج ویژگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.