ارایه و تبیین مدل ریاضی مسیله زمانبندی پروژه چند مهارته همزمان با برنامه ریزی تولید منابع مصرفی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: AMSCONF05_361
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 895
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هومن برزگری

گروه مدیریت صنعتی، دانشکده حسابداری و مدیریت، موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند، تهران، ایران

اکبر عالم تبریز

استاد گروه مدیریت صنعتی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

احمدرضا قاسمی

استادیار گروه مدیریت صنعتی، دانشگاه تهران، تهران، ایران

چکیده

در سالهای اخیر زمانبندی پروژه بسیار مورد توجه پژوهشگران، صاحبان شرکت و کارفرمایان پروژه قرار گرفتهاست. از یک رو با بهبود زمانبندی که جزیی از مدیریت پروژه است، سود شرکت هایی که کار تولید و فروش را به طورهم زمان انجام می دهند به میزان چشمگیری افزایش می یابد و از طرف دیگر نیز زمان بندی پروژه یک زمینه پژوهشی بسیارجذاب است. نسخه جدیدی از مسیله زمان بندی پروژه در ادبیات مطرح شده است که شامل حل هم زمان دو مسیلهزمان بندی پروژه و تخصیص منابع چند مهارته است که با نام مسیله زمان بندی پروژه چند مهارته شناخته می شود. اینمسیله عبارت است از تعیین یک زمان بندی شدنی برای فعالیت ها با توجه به روابط پییش نیازی و محدودیت منابع چندمهارته که عمدتا مربوط به منبع نیروی انسانی است، در نظر گرفته می شوند. در ادبیات مسایل زمان بندی پروژه چندمهارته، برنامه ریزی تولید و سفارش دهی منابع مصرفی در نظر گرفته نشده است. در این مقاله نحوه زمان بندی پروژه وتخصیص منابع چند مهارته به فعالیت ها بررسی می گردد و همزمان به بررسی سیاست های تولید، زمان تولید، مدیریتموجودی در هر دوره و نیز مقدار تولید در هر دوره زمانی پرداخته می شود و یک مدل چندهدفه برای آن ارایه می شود.توابع هدف مدل پیشنهادی عبارتند از کمینه سازی هزینه های نگهداری موجودی، خرید و سفارش دهی منابع مصرفی ونیروی انسانی و کمینه سازی زمان اتمام پروژه است. با توجه به چندهدفه بودن مدل، از یک رویکرد برنامه ریزی آرمانیاستفاده شده و مدل تک هدفه معادل حاصل می شود و با نرم افزار گمز به حل آن پرداخته می شود.

کلیدواژه ها

زمانبندی پروژه، منابع چند مهارته، سفارش دهی، منابع مصرری، برنامه ریزی آرمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.