بررسی موانع فراروی اخلاق کاری کارکنان سازمان هواپیمایی کشوری
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: AMSCONF05_172
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 794
نویسندگان
عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
کارشناسی ارشد مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیک
چکیده
تحقیق حاضر با هدف بررسی موانع فراروی اخلاق کاری کارکنان سازمان هواپیمایی کشوری به روشهمبستگی صورت گرفته است. جامعه آماری تحقیق 350 نفر از کارکنان سازمان هواپیمایی کشوری در سال1395 بود که تعداد 183 نفر از آنها بر روش نمونه گیری تصادفی ساده و فرمول کوکران انتخاب شدند جهتجمع آوری داده ها، از دو پرسشنامه موانع فراروی اخلاق کاری کارکنان و اخلاق کاری استفاده شده است کهپایایی آنها از طریق ضریب آلفای کرونباخ برابر 0/84 بدست آمد. جهت تحلیل داده ها از آزمون رگرسیون چندگانه با ورد همزمان استفاده گردید. نتایج آزمون رگرسیون چندگانه با ورد همزمان نشان داد که موانعفردی (کانون کنترل، عدم اعتماد بر نفس، نداشتن انگیزه)، موانع سازمانی (نوع فرهنگ سازمانی، نبودسرمایه اجتماعی و موانع مدیریتی)، موانع محیطی (قوانین و مقررات، نبود حمایت های اجتماعی، شرایطکار)، بر اخلاق کاری تاثیر منفی و معکوسی دارند. آزمون فریدمن حاکی از آن است که رتبه بندی موانعفردی فراروی اخلاق کاری، بر ترتیب شامل (نداشتن انگیزه، کانون کنترل و عدم اعتماد به نفس)، موانعسازمانی فر (نوع فرهنگ سازمانی، موانع مدیریتی و نبود سرمایه اجتماعی)، موانع محیطی (نبود حمایت هایاجتماعی، قوانین و مقررات و شرایط کار، می باشد.کلیدواژه ها
اخلاق، اخلاق کاری، سازمان هواپیمایی کشوریمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.