مقایسه تطبیقی روش های فرا ابتکاری در چیدمان سلولی با استفاده از تکنیک های تصمیم گیری چند معیاره

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی تحولات نوین در مدیریت ، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MDMCONF02_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 447
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ایمان عتیقی

مدیر مجتمع شرکت معدنی و صنعتی گل گهر

محسن محمدی شاهرخ آبادی

مدیر تامین و تدارکات شرکت معدنی و صنعتی گل گهر

مرتضی جمالی پاقلعه

سرپرست منبع یابی و تحلیل خرید شرکت معدنی و صنعتی گل گهر

چکیده

تا کنون روش های مختلفی برای چیدمان سلولی ارایه شده است. با توجه به رشد چشمگیر استفاده از کامپیوتر در برنامه ریزی خطوط تولید، بکارگیری الگوریتم های فرا ابتکاری در طراحی و چیدمان سلولی امری رایج شده است. با توجه به سرعت و دقت بیشتر و هزینه کمتر، صنایع مختلف به استفاده از این الگوریتم های تشویق می شوند. در تحقیق حاضر ابتدا به مهمترین الگوریتم های فرا ابتکاری بکارگرفته شده در طراحی و چیدمان سلولی در صنایع مختلف ایران، اشاره میشود و سپس با بکارگیری روش تصمیم گیری چند معیاره تحلیل سلسله مراتبی، مناسب ترین روش فرا ابتکاری برای تولید سلولی در شرکت معدنی و صنعتی گل گهر معرفی می گردد. از میان روش های فرا ابتکاری موجود برای چیدمان سلولی، الگوریتم ژنتیک به عنوان مناسبترین روش فرا ابتکاری برای چیدمان سلولی بدست آمد

کلیدواژه ها

الگوریتم های فرا ابتکاری، چیدمان سلولی، تصمیم گیری، گل گهر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.