از اینترنت رایانه ها تا اینترنت اشیاء

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی پیشرفت ها و فرصت های فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • کد COI اختصاصی: ITCONFC01_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 507
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرشید فیروزبخت

کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات

محمدرضا یوسفی پور

کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی

داود وحدت

عضو هییت علمی گروه فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور تهران غرب

چکیده

این مقاله تصور، چالش ها، سناریوهای کاربردی محتمل و واحدهای سازنده فناوری اینترنت اشیاء را مورد بررسی و بحث قرار می دهد و پیشرفت های مهم فناوری همچون تجهیزات و سرورهای وب را برای اهداف روزانه بصورت هوشمند در نظر می گیرید. اینترنت اشیاء نمایانگر تصوری است که در آن اینترنت به جهان واقعی در برگیرنده اهداف هر روزه بسط پیدا می کند.اشیاء فیزیکی دیگر از دنیای مجازی جدا نیستند، بلکه می توان آنها را از راه دور کنترل کرد و می توان بعنوان نقاط دسترسی فیزیکی به خدمات انترنتی عمل کرد. اینترنت اشیاء محاسبات را بدرستی فراگیر می سازد. مفهومی که در ابتدا توسط مارک ویزر در اوایل دهه 1990 ارایه گردید. مقاله با بحثی از مطالب اجتماعی و نظارتی که احتمالا بعنوان تصوری از اینکه اشیاء به یک واقعیت تبدیل خواهد شد نتیجه گیری خواهد کرد.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا، اهداف هوشمند، شبکه های کاری حسگر بی سیم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.