تحلیل و بررسی پودمان 3 کتاب جدیدالتالیف پرورش مهارت های کلامی کودک پایه یازدهم دوره دوم متوسطه
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: چهارمین همایش علمی پژوهشی استانی «از نگاه معلم»
- کد COI اختصاصی: CFTP04_216
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4768
نویسندگان
کاردانی، بهداشت، تربیت معلم فاطمه الزهرا (س)، بندرعباس
کارشناسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بندرعباس
چکیده
سخن گفتن فرآیندی است که بر شناخت و اندیشه مبتنی است و از روی قصد و اراده برای بیان مفاهیم و خواسته های انسان به کار می رود. توانایی برقراری ارتباط با دیگران از راه زبان موجب شکل گیری جوامع انسانی و پیشرفت آن شده است مراحل و تکامل زبان در گرو فرآیند های گوش دادن ،سخن گفتن ،خواندن و نوشتن است . این پژوهش با هدف بررسی و تحلیل محتوای کتاب پرورش مهارت های کلامی کودک پایه یازدهم دوره دوم متوسطه انجام گرفت. شیوه تحقیق ، روش کمی با رویکرد تحلیل استنباطی که داده ها به صورت جداول و فراوانی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. جامعه و فراوانی این پژوهش پودمان 3 کتاب پرورش مهارت های کلامی کودک می باشد که با استفاده از شمارش صفحات عکس دار و صفحات دارای جدول و نمودار و صفحات فعالیت دار فراوانی و درصد مشخص گردید. نتایج پژوهش نشان داد که در بررسی شاخص های پودمان 3 بیشترین توجه به شاخص صفحات عکس دار به میزان 66/15 درصد بوده است و کمترین توجه به شاخص نمودار و جدول به میزان 24/61 درصد بوده است. در این پودمان استفاده از روان شناس کودک در انجام برخی از فعالیت ها الزامی به نظر میرسد که از ضعف های جدی این پودمان می باشد همچنین در این پژوهش پیشنهاد گردید مهد کودک خودگردان در آموزشگاه تشکیل شود و از هنرجویان فارغ التحصیل رشته تربیت کودک به عنوان نیروی کار استفاده شودو چند واحد کارآموزی در طول سال تحصیلی برای این پودمان در نظرگرفته شود.کلیدواژه ها
سخن گفتن، پرورش مهارت های کلامی کودک، شاخص های پودمانمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.