نقش استراتژی های بازاریابی ترویجی در بازگشت مجدد شهروندان به ورزش های تفریحی ( مورد مطالعه: کشتی با چوخه شهرستان قوچان )

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران
  • کد COI اختصاصی: SPORTCONF04_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 843
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی قربانی ثانی

دانشجو

وحید ساعتچیان

استادیار

مهدی اصفهانی

استادیار

چکیده

پژوهش حاضر نقش استراتژی های بازاریابی ترویجی در بازگشت مجدد شهروندان به ورزش های تفریحی ( مورد مطالعه: کشتی با چوخه شهرستان قوچان ) قرار داده است. ابزار گردآوری اطلاعات میدانی در این تحقیق، پرسشنامه می باشد که پس از محاسبه روایی و پایایی: ( با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ )، تعداد 188 پرسشنامه در بین پاسخگویان که کلیه شرکت کنندگان و تماشاچیان فعالیت های تفریحی شرکت کننده در مسابقات کشتی با چوخه شهرستان قوچان در سال 1396 بودند. به روش در دسترس و داوطلبانه نمونه گیری شدند برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و استنباطی مناسب ( آزمون کلموگروف اسمیرنوف، آزمون دوجمله ای، آزمون فریدمن، آزمون همبستگی اسپیرمن و رگرسیون ) با استفاده از نرم افزار spss پرداخته شد. با توجه به غیر نرمال بودن توزیع داده های پژوش از آزمون های ناپارامتری استفاده شد. براساس نتایج آزمون فریدمن اولویت مولفه های آمیخته بازاریابی ترویجی نشان داد که چون سطح معنی داری آزمون فریدمن کمتر از 0/05 می باشد، بین مولفه های آمیخته بازاریابی ترویجی اولویت معناداری وجود دارد. نتایج آزمون رگرسیون نشان داد که در آن چون ضریب همبستگی برابر با 0/68 و ضریب تبیین برابر با 0/43 می باشد، می توان گفت که 43 درصد از تغییرات بازگشت مجدد مربوط به مولفه هایآمیخته بازاریابی ترویجی می باشد. در ادامه به بیان تحلیل آزمون رگرسیون پرداخته می شود. نتایج پژوهش نشان داد که نتایج آزمون همبستگی بین آمیخته بازاریابی ترویجی و مولفه های آن با بازگشت مجدد رابطه مثبت و معناداری برقرار است. بنابراین با توجه به نتایج بدست آمده و تاثیرات قابل توجهی که این عناصر دارند می توان گفت استفاده از عناصر فوق موجب ترویج وتوسعه کشتی باچوخه خواهد شد.

کلیدواژه ها

آمیخته بازاریابی ترویجی، کشتی با چوخه، بازگشت مجدد شهروندان به ورزش های تفریحی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.