ارایه یک روش خبره برای تعیین کیفیت کاشی بر پایه انتخاب پارامترهای موثر
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی محاسبات توزیعی و پردازش داده های بزرگ
- کد COI اختصاصی: DCBDP04_110
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 594
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه علم و هنر یزد، یزد،
دانشیار، دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه یزد، یزد،
دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه یزد، یزد،
چکیده
براساس استانداردهای کنترل کیفیت کاشی، مشکلاتی که در سطح کاشی از فاصله یک متر با چشم غیر مسلح دیده شوند، برای کاشی نقص تلقی می گردند. این مشکلات در مراحل مختلف تولید کاشی به وجود می آیند. یکی از نقایص عمده در تولید کاشی، تاب داشتن سطح کاشی است. پارامتر تاب کاشی به عنوان یکی از پارامترهای موثر در تعیین کیفیت کاشی شناخته شده و می تواند پاسخ مناسبی برای پیش بینی کیفیت کاشی نهایی باشد. در این تحقیق پارامترهای موجود برای گردآوری داده در فرآیند تولید کاشی را بررسی کرده و سپس نسبت به ارایه چارچوب پیشنهادی خود اقدام می کنیم. تمرکز ما بر روی چارچوبی مناسب برای یافتن پارامترهای تاثیرگذار بر تاب کاشی نهایی است. از جمله روش های هوشمند در یافتن ساختار مناسب، سیستم های خبره است که در دهه های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. در این پژوهش برای تنظیم ساختار اولیه ی چارچوب پیشنهادی از روش خبره و همچنین برای پردازش داده ها، مدلسازی و مقایسه ساختارها از شبکه عصبی پیش رو استفاده شده است. استفاده از شبکه های عصبی برای مدل سازی از روش های موفق در پردازش منابع داده ای بزرگ است. نتایج تحقیق نشان از کارایی بالای استفاده از روش سیستم خبره با خطای کمتر از 0/23 درصد با توجه به شاخص تعیین شده دارد.کلیدواژه ها
پردازش داده های بزرگ، سیستم های خبره، شبکه عصبی پیش رو، پارامترهای موثر بر کیفیت، مدل سازیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.