شیوه های تربیت فرزند در ارتباط با فضاهای مجازی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: CTCONF04_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2074
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ایرج بهزادی

دکترای تخصصی تاریخ باستان دانشگاه آزاد داراب، نویسنده، داور بین المللی مقالات، دبیر آموزش و پرورش

عبدالحمید رستگار

کارشناسی ارشد مشاوره خانواده دانشگاه آزاد مرودشت، دبیر آموزش و پرورش

افسانه بنگری

کارشناسی ارشد مشاوره خانواده دانشگاه آزاد مرودشت، دبیر آموزش و پرورش

حکیمه موسوی

کارشناس ریاضی و امار، دبیر آموزش و پرورش

چکیده

هدف اصلی این پژوهش بررسی شیوه های فرزند پروری در ارتباط با شبکه های مجازی می باشد وبا توجه به تغییرات صورت گرفته و رشد تکنولوژی، امروزه شاهد پیدایش رقبایجدی در کنار خانواده نظیر رسانه های ارتباط جمعی در امر جامعه پذیری افراد هستیم . در بین رسانه های متنوع و نوین می توان از شبکه های اجتماعی به عنوان یکی ازپرکاربردترین ابزار ارتباطی در ایران و نیز سراسر دنیا یاد کرد که امکان ارتباط دوسویه بین کاربران را نیز فراهم کرده است و امروزه نقش مهمی درزندگی افراد بازی مینماید. برای انجام این مطالعه از طریق استنادی به بررسی مبانی نظری و ادبیات پژوهش موجود پیرامون موضوع تحقیق پرداخته شده است. یافته ها در این مقاله نشان می دهد، پس از طرح مراحل شاخص های عمده اعصار گوناگون مدیریتی، جایگاه خانواده به عنوان مهم ترین واحد اجتماعی تعریف، ویژگی ها و کارکرد شبکه های اجتماعی، ظهوراینترنت، رشد و گسترش فراگیر شبکه های اجتماعی مجازی و طرح آنها در قالب فرصت ها و تهدیدها به آسیب های نوپدید ناشی از اینترنت و فضای مجازی پرداخته شده است.والدین چندان با اینترنت و فضای مجازی آشنایی ندارند و فرزندان آنها که استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی و عضویت در آنها مورد علاقه شان بوده و در بین نوجوانان وجوانان رو به افزایش می باشد، اغلب از خطرات آن آگاه نیستند.

کلیدواژه ها

خانواده، اینترنت، سبک های فرزند پروری، فضای مجازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.