رابطه بین راهبردهای مدیریت تعارض با رضایت شغلی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی
  • کد COI اختصاصی: EPSCONF06_086
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 526
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محبوبه سادات فدوی

استادیار مدیریت آموزش عالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان

سیدمحمد مقدس

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان

ثبیحه مظاهری

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان

چکیده

هدف این پژوهش تعیین رابطه بین راهبردهای مدیریت تعارض با رضایت شغلی بود. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و روش تحقیق مورد استفاده توصیفی از نوع همبستگی در نظر گرفته شد. جامعه آماری شامل کلیه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان به تعداد 400 نفر بودند. بعد از انتخاب نمونه بر اساس فرمول کوکران، 196 نفر برای حجم نمونه انتخاب شدند. روش نمونه گیری به صورت غیر تصادفی از نوع در دسترس انجام گرفت .برای جمع آوری اطلاعات مربوط به آزمون فرض ها از دو پرسشنامه های استاندارد مدیریت تعارض رابینز (1994) و پرسشنامه رضایت شغلی مینه سوتا (1967) استفاده شد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار بسته آماری در علوم اجتماعی - نسخه 23 استفاده شد. ضرایب پایایی پرسشنامه راهبردهای مدیریت تعارض به ترتیب راهبرد کنترل( (0/80 راه حل مداری (0/83) عدم مقابله 0/78)و رضایت شغلی (0/83) محاسبه گردید. داده ها در بخش استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان داد که ضریب همبستگی بین راهبردهای کنترل، راه حل مداری و عدم مقابله از راهبردهای مدیریت تعارض با رضایت شغلی معنی دار است. از بین متغیرهای مورد مطالعه در رگرسیون بهترین پیش بینی کننده رضایت شغلی در گام اول سبک راه حل مداری از راهبردهای مدیریت تعارض بوده است.

کلیدواژه ها

مدیریت تعارض، رضایت شغلی، دانشگاه آزاد اسلامی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.