جایگاه الگوهای معماری پایدار در معماری بومی ایران

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و توسعه اقتصاد شهری
  • کد COI اختصاصی: CIVILED06_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 875
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فربد امینی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه معماری، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران

یاشار اصلانیان

هیات علمی، گروه معماری، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران

میرموسی انبران

مربی، گروه معماری، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران

چکیده

با احترام و ارج نهادن به طبیعت است که بحران های زیست محیطی و انواع آلودگی ها رفع خواهند شد. توسعه پایدار از مهم ترین روش ها برای هماهنگی توسعه و محیط زیست است. مفاهیم معماری سبز، معماری اکولوژیکی و معماری هوشمند از زیر مجموعه های طراحی پایدار می باشند که برای دست یابی به توسعه پایدار لازم است. جهت رسیدن به معماری پایدار و استفاده از انرژی های تجدید پذیر، می توان با الهام گرفتن از معماری گذشته ایران و تلفیق روش های ساختمان سازی سنتی با روش های جدید به طرح های نوین و ایده آلی دست یافت.بهترین شیوه برای جدی گرفتن مسیله ی پایداری و مقابله با بحران های جامعه، آموزش اهمیت این موضوع ونحوه ی بکارگیری راهکارهای مناسب در زمینه ی طراحی به نسل جوان در محیط های دانشگاهی، کارگاهی و نیز در مقاطع بالاتر می باشد تا معماران جوان و تازه کار که طراحی های خود رااز همین بسترها شروع می کنند، از ابتدا با اصول لازم طراحی پایدار، معماری سبز، معماری بیوکلیماتیک و معماری سنتی ایران زمین آشنا شوند.

کلیدواژه ها

معماری پایدار، معماری بومی، توسعه پایدار، معماری سنتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.