بررسی استراتژی توسعه شهری با رویکرد مدیریت در ساخت

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF05_634
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 438
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کامران رضائی زاده مهابادی

مدرس دانشگاه غیرانتفاعی ایوان کی،

مهتاب شهبازبیگی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت و اجرا دانشگاه غیرانتفاعی ایوان کی

چکیده

به دلیل گسترش شهر ها نیاز به تخصص و برنامه ریزی های نوین در زمینه ی ساخت و مدیریت پر رنگ تر از گذشته شده است. به دلیل کمبود منابع و زمان لازم برای پاسخگویی توسط سازمانهای انسانی و سازمان ملل و سازمانهای وابسته (ایتلاف شهر ها)موضوعcds (استراتژی توسعه شهری) مطرح شده است.در شرایط کنونی ایجاد تغییرات بنیادی در مدیریت ساخت و اقتصاد کلی در جهت به کار گیری cds امری ضروری است و ایجاد تحولاتی در ساخت و مدیریت آن می تواند حیاتی به شمار آید. این فرایند برای ایجاد تعادل در زمینه های مختلف در کشورهای در حال توسعه و به منظور رسیدن به پایداری برنامه ی ساخت وجود دارد. در این مقاله به بررسی عوامل تاثیر گذار بر این موضوع پرداخته شده و فرض بر عدم انجام راهبردی این پیشرفت در کشور های در حال توسعه شده است. با توجه به مطالعات میدانی، مروری، کتابخانه ای و استفاده از منابع برگزیده مکتوب که مورد عمل و استناد است تحلیل و بررسی انجام شده است. همچنین از تکنیک SWOT و روش دلفی برای بیان نقاط ضعف و قوت و تهدید و فرصت استفاده شد. موضوعات قابل بررسی در زمینه ی CDS به تامین توسعه پایدار، اصلاح نظام مدیریت شهری، زیر بنای ساخت ، تحرک پروژه های در حال اجرا برای اقشار مختلف و کاهش فقر می پردازد که این مهم پاسخگوی تمامی نهاد های اجرایی است و تعیین کننده ی سیستمی مشخص برای ایجاد تعادل در تمامی ارگان ها میباشد

کلیدواژه ها

استراتژیک توسعه شهری CDS ، کشورهای در حال توسعه , مدیریت در ساخت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.