مدیریت سرعت در راه های دوخطه ، با استفاده از مدل لوجیت چند جمله ای

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
  • کد COI اختصاصی: TTC17_094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 579
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کامران رحیم اف

استادیار گروه راه و ترابری دانشگاه پیام نور کد پستی (۳۶۹۷ ۱۹۳۹۵)، تهران ، ایران

علی حیدری

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ، تهران، ایران

کاوه رضوانی دهاقانی

کارشناس ارشد مهندسی حمل و نقل، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران

چکیده

در سال های نه چندان دور، طراحی زیر ساخت راه ها بر مبنای عواملی همچون میزان سرعت پایه و بالاترین سطح سرویس انجام می گرفت. اما امروزه یک رویا کرد یکپارچه و جامع در مورد علایق و نیاز های استفاده کنندگان از راه مورد توجه قرار گیرد که این دیدگاه باعث بوجود آمدن رویکرد های گوناگون برای مدیریت سرعت در طول مسیر شده است. در طول یک ده ه گذشته ، مقادیر سرعت مجاز در راه ها با توجه به متدلوژی هایی بر مبنای مدل های طراحی جدید و ابزار های مربوطه بوجود آمده است که اساس مدل سازی همه آن ها طرح هندسی راه، ایمنی و مشخصات عملکردی بوده است. هدف از این تحقیق بدست آوردن یک متدلوژی پشتیبانی از تصمیمات اتخاذ شده به منظور نشان دادن بی شینه سرعت مجاز برای هر قسمت از راه به صورت فراگیر است که در راه های بین شهری در تعامل با محیط های پیرامونی مختلف و اهداف چند منظوره به کار گرفته شده است . یک مدل ریاضی قادر است سرعت مجاز را بر اساس مجموعه ای از اهداف و متغیر های قابل اندازه گیری و شواهد قابل دسترسی که مشخصات محل مورد تحقیق را بیان می کند و به صورت دقیق تخمین بزند. متدلوژی حاصل , شامل یک مدل لوجیت چند جمله ای است که با مطالعه موردی چهار بخش مختلف از راه های بین شهری با محیط های پیرامونی گوناگون بدست آمده است ||| IELLE مدل از مقادیری که توسط چند کارشناس متخصص ایمنی ترافیک برای بخش های مختلف مسیرجمع اوری شده بهره گرفته است

کلیدواژه ها

سرعت مجاز،مدل سازی ریاضی سرعت،مدیریت سرعت،ایمنی درترافیک،مدل لوجیت چندجمله ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.