تاثیر سیستم هوشمند در کاهش تعداد عملکرد ادوات شبکه توزیع

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و پنجمین کنفرانس مهندسی فوتونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICOPTICP19_160
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 263
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید مهدی رضوی زاده

شرکت توزیع نیروی برق مشهد

حسن بناءرضوی

شرکت توزیع نیروی برق مشهد

محمدرضا زارع

شرکت توزیع نیروی برق مشهد

محسن ذبیحی

شرکت توزیع نیروی برق مشهد

چکیده

با توجه به گستردگی جغرافیایی شبکه قدرت و افزایش روزافزون میزان تولید و مصرف و همچنین حساسیت کنترل تجهیزات بخش توزیع، مفهوم سیستم هوشمند به منظور جمع آوری داده ها و سپس پایش آنها و اعمال فرمان به شبکه در سطوح مختلف به وجود آمده است. به همین منظور برآنیم تا با پیاده سازی و ارزیابی روش های مختلف کنترل ادوات شبکه توزیع و فوق توزیع در شرایط یکسان با هدف بهبود پروفیل ولتاژ و کاهش تلفات، مقایسه ی جامعی بین سیستم های کنترل محلی (سیستم های غیرهوشمند) و سیستم های کنترل مرکزی (سیستم های هوشمند) از منظر تعداد عملکرد تجهیزات کنترل توان راکتیو انجام دهیم. از این رو در این مقاله کنترل هماهنگ ادوات کنترل توان راکتیو در سیستم های توزیع با حضور منابع تولید پراکنده با دو رویکرد کنترل محلی و کنترل مرکزی مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته است. شبیه سازی ها بر روی قسمتی از یک سیستم توزیع واقعی انجام گرفته است. سیستم مورد مطالعه را در دو حالت مختلف، سیستم بدون حضور تولیدات پراکنده ( Case 1 )، سیستم با حضور تولیدات پراکنده و با ضریب توان واحد ( Case 2 ) در نظر گرفتیم. در نهایت نتایج بررسی میان روش کنترل محلی و مرکزی شاهد بر این ادعاست که استفاده از شبکه های هوشمند در روش کنترل مرکزی منجر به مینمم شدن تلفات انرژی، افزایش پایداری ولتاژ و کاهش تعداد عملکرد ادوات کنترل توان راکتیو می شود.

کلیدواژه ها

ادوات کنترل توان راکتیو ، سیستم هوشمند توزیع ، تلفات پروفیل ولتاژ ، تولیدات پراکنده ، کنترل مرکزی ، کنترل محلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.