بررسی عوامل موثر بر توفیق برون سپاری IT (موردکاوی برق منطقه ای استان مرکزی)

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و پنجمین کنفرانس مهندسی فوتونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICOPTICP19_125
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 379
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین جیریایی شراهی

کارشناس اداری شرکت توزیع برق اراک

ایرج نوری

هییت علمی دانشگاه آزاد اراک

محسن کیوان پور

مدیر توزیع شرق اراک شرکت توزیع برق

چکیده

با توجه به اینکه IT مزایای بسیاری مانند صرفه جویی در وقت ، راحتی برقراری ارتباط و تعامل و صرفه جویی در هزینه را به ارمغان می آورد ، استفاده از آنها در بخشی از فعالیتها ، انتظارات را به دنبال خواهد داشت ، به طوری که توقعات در نحوه انجام فعالیت ها و برقراری تعاملات بالا می رود و افراد مایل اند در دیگر فعالیت ها یشان نیز جهت رسیدن به مطلوبیت بیشتر ، از آنها استفاده نمایند. هدف از تحقیق حاضر بررسی عوامل موثر بر توفیق برون سپاری سخت افزارها و نرم افزارهای فناوری اطلاعات است و به دنبال بررسی رابطه های عوامل هفت گانه گروه بندی بر حسب حیطه و محدوده کار ، گروه بندی تامین کنندگان ، مقیاس مالی ، چارچوب قیمت گذاری ، مدت زمان قراردادها ، مالکیت منابع و روابط تجاری برموفقیت برون سپاری فناوری اطلاعات در سازمان برق منطقه ای باختر استان مرکزی می باشد. روش این تحقیق از نوع همبستگی می باشد و هدف آن نیز کاربردی است . این تحقیق در جامعه آماری سه حوزه منطقه ای همدان، لرستان و استان مرکزی کار شده و به منظور گردآوری اطلاعات آماری تحقیق از ابزار پرسشنامه با طیف لیکرت استفاده شده که در ادامه اطلاعات و داده های پرسشنامه ، بعد از بررسی به کمک نرم افزارهای SPSS مورد آزمون قرار گرفته است. به منظور آزمون نمودن فرضیات از ضریب همبستگی استفاده شده که در نهایت نتایج آزمون فرضیات نشان می دهد که بین عوامل هفتگانه معرفی شده و موفقیت در برون سپاری فناوری اطلاعات در شرکت برق منطقه ای باختر رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد.

کلیدواژه ها

برون سپاری ، فناوری اطلاعات ، سخت افزار ، نرم افزار ، سازمان برق منطقه ای باختر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.