کاربرد تحلیل پوششی داده ها در بررسی وضعیت کارایی فعالیت های برون سپاری شده (مطالعه موردی شرکت توزیع برق استان خوزستان)

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و پنجمین کنفرانس مهندسی فوتونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICOPTICP19_104
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 472
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد میرزایی

شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان،دانشگاه شهید چمران اهواز،دانشگاه شهید چمران اهواز

حسنعلی سینایی

شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان،دانشگاه شهید چمران اهواز،دانشگاه شهید چمران اهواز

عبدالحسین نیسی

شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان،دانشگاه شهید چمران اهواز،دانشگاه شهید چمران اهواز

چکیده

برون سپاری یکی از برنامه هایی است که میتواند به سازمان ها در راستای کاهش هزینه ها و بهبود خدمات ارایه شده کمک نماید اما مشکل اصلی زمانی پدیدار میگردد که این فعالیت ها به نحوی کارا انجام نشود و انتظاراتی که از کارکردهای فعالیت های برون سپاری شده است برآورده نگردد، لذا مساله این پژوهش بررسی وضعیت کارایی فعالیت ها در روند برون سپاری شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان میباشد. وهدف از انجام پژوهش حاضر، بررسی وضعیت کارایی فعالیت ها در روند برون سپاری و ارایه یک رویکرد منسجم با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها می باشد. برای این منظورارزیابی شهرهای تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان با استفاده از روش تحلیل پوششی داده ها در چارچوب تحلیل پنجره ای در وضعیت بازدهی ثابت و بازدهی متغیر نسبت به مقیاس طی 9 سال( 1392 - 1384 ) شامل قبل و بعد از برون سپاری صورت گرفته است. تعداد کارکنان، ظرفیت ترانسفورماتورها، طول خطوط فشارمتوسط وضعیف، انرژی خریداری شده به عنوان نهاده ها و میزان مصرف انرژی وتعداد مشترکین به عنوان ستاده ها انتخاب شده اند.یافته های این تحقیق درهر دو وضعیت بازدهی متغیرو ثابت نسبت به مقیاس نشان می دهدکه کارایی بعد از برون سپاری درشرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان افزایش معنی داری نسبت به سالهای قبل از برون سپاری داشته است که نشان دهنده بهبود کارایی فعالیتها در روند برون سپاری است.

کلیدواژه ها

برون سپاری ، تحلیل پوششی داده ها ، شرکت توزیع برق استان خوزستان ، کارایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.