بررسی عملکرد کلیدزنی کلیدهای خلاء در شبکه های قدرت

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و پنجمین کنفرانس مهندسی فوتونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICOPTICP19_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 621
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید حسن زاده

دانشگاه صنعتی قم

کامبیز ناظریان

شرکت توزیع برق تهران بزرگ

فرهاد کاتبی

شرکت توزیع برق تهران بزرگ

چکیده

در قطع جریان توسط کلیدهای خلاء، هنگامی که کنتاکت ها قبل از صفر طبیعی جربان باز میشوند، فاصله خلاء نمی تواند ولتاژ بازیابی گذرا را تحمل کند و شکست رخ میدهد. این شکست سبب عبور جریان های پست گذرای فرکانس بالا میشود که کلید خلاء به خاطر قدرت قطع بسیار بالای خود می تواند آنها را قطع کند. در نتیجه جرقه زنی های مجدد و قطع شدن های پیدرپی رخ میدهد،که سبب ایجاد اضافه ولتاژ و آسیب به اجزای شبکه میشود. بدین منظور مطالعه مکانیزم های احتمالی بعد از قطع جریان های فرکانس بالا ضروری است. در اینجا کلید خلاء از نقطه نظر قطع جریانهای فرکانس بالا مدل میگردد و رفتار جرقه زنی های چند باره در کلید خلاء بر روی سایر عناصر شبکه از جمله موتور القایی و ترانسفورماتور بررسی میشود.

کلیدواژه ها

مدل کلید خلاء، گذراهای فرکانس بالا، جرقه زنی های مجدد چند باره ،اضافه ولتاژ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.