بررسی طرحواره های گرد و خاک در مدل WRF/Chem
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: ششمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا
- کد COI اختصاصی: CANPM06_165
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 558
نویسندگان
دانشجوی دکترا، پژوهشکده هواشناسی، تهران، ایران
عضو هیات علمی، پژوهشکده هواشناسی، تهران، ایران
عضو هیات علمی، پژوهشکده هواشناسی، تهران، ایران
چکیده
در این پژوهش، با انتخاب یک رویداد توفان گرد و خاک در روزهای اول تا سوم آوریل 2015 که محدوده خلیجفارس و جنوب شرق ایران را تحت تاثیر قرار میدهد، قابلیت طرحواره های گرد و خاک را در مدل WRF/Chem1 در شبیهسازی رخداد توفان گرد و خاک به صورت مجزا مورد ارزیابی قرار میدهیم. نتایج مدل از توزیع غلظت گرد و خاک با محصول گرد و خاک سنجنده EUMETSAT MSG2 مقایسه میشود و نیز عملکرد مدل به صورت نقطهای برای سه ایستگاه پایش آلودگی هوا بررسی میگردد. ارزیابی نتایج، برآورد قابل قبولی را از توزیع ذرات گرد و خاک و حرکت شرق سوی توده گرد و خاک در حوضه مطالعاتی نشان میدهد. طرحواره AFWA3 از عملکرد منطقیتری در شبیهسازی رفتار ذرات گرد و خاک از نظر توزیع ذرات برخوردار است. نتایج طرحواره GOCART4 علی رغم تطبیق مناسب با داده های دیدبانی ذرات معلق با قطر کمتر از 10 میکرومتر (PM10)، به طور کلی، بیشبرآورد قابل ملاحظه ای را در مقدار غلظت و توزیع گرد و خاک در حوضه شبیه سازی نشان میدهد. طرحواره UoC5 غیر از یک مورد برای ایستگاه کرمان، در سایر مقایسات و نیز در توزیع ذرات گرد و خاک در حوضه شبیه سازی، غلظتهای بسیار پایینی را نشان میدهد.کلیدواژه ها
طرح واره های گرد و خاک؛ مدل WRF/Chem؛ محصول گرد و خاک سنجنده EUMETSAT MSGمقالات مرتبط جدید
- تاثیر توافق نامه های تجاری اتحادیه اروپا بر امنیت غذایی ایران
- تاثیر سیاست های تجاری جهانی بر بهداشت و ایمنی شغلی در کشورهای در حال توسعه
- اثرات به کارگیری مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی در کاهش خطرات محیط کار پالایشگاه ها
- بررسی روش های نوین مدیریت پسماند شهری بر توسعه پایدار
- پیشگیری و کنترل عفونت های بیمارستانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.