مدیریت بار خانگی در یک هاب انرژی مسکونی با درنظر گرفتن برنامه پاسخگویی بار و سیستم ذخیره ساز حرارتی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی
- کد COI اختصاصی: IEAC04_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 852
نویسندگان
عضو هییت علمی دانشکده برق دانشگاه فنی وحرفه ای تبریز ،تبریز، ایران
محقق پسادکترای دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز تبریز، ایران
چکیده
مطالعات صورت گرفته نشانگر مطالعات عددی بررسی شده و نتایج آن با هم آن است که در کنار استفاده از روش های مقایسه شده است که نشان دهنده کارایی مختلف مدیریت مصرف در بخش خانگی، می توان مدل پیشنهادی است. از سیستم های موسوم به هاب انرژی نیز برای بهبود در عملکرد و مدیریت در مصرف ، برق و انرژی منازل استفاده کرد. در هر سیستم انرژی الکتریکی، هدف مشتریان به خودروی برقی، ذخیره ساز الکتریکی و حداقل رساندن هزینه انرژی شان است. در این مقاله مشخص می شود که می توان در هر خانه از هاب انرژی مسکونی پیشنهادی شامل وسایل مصرفی مختلف، سیستم های ذخیره سازی انرژی (باتری، خودرو برقی)، سیستم های تولید انرژی (فتوولتاییک خورشیدی، بادی پس از گسترش شبکه های گاز طبیعی و و یا انرژی تولیدی از یک نیروگاه گازی همچنین مزایای این حامل انرژی ترکیب فن خورشیدی ترکیبی) و لینک های ارتباطی دو طرفه بین این اجزا استفاده کرد. لازم به ذکر است که در این مقاله سیستم هاب شامل CHP (ترکیب حرارت و برق), PHEV (خودروی برقی), HLM (مدیریت بار خانه )و DR ( برنامه ی پاسخ به تقاضا خانگی) و TS ( ذخیره ساز حرارتی) می باشد که باید بار الکتریکی و حرارتی را با کمترین هزینه تغذیه کند. نهایتا، اثرات پاسخگویی بار و سیستم ذخیره سازی در بخش مطالعات عددی بررسی شده و نتایج آن با هم مقایسه شده است که نشان دهنده کارایی مدل پیشنهادی است.کلیدواژه ها
هاب انرژی مسکونی، مدیریت بار، برنامه پاسخگویی بار، خودروی برقی، ذخیره ساز الکتریکی و حرارتیمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.