ارایه مدلی برای اجرای مدیریت ریسک جامع در شرکت های خدماتی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت راهبردی خدمات 1396
- کد COI اختصاصی: CSSM02_066
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 606
نویسندگان
گروه مدیریت، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران
گروه مدیریت، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران
چکیده
همزمان با رشد تکنولوزی و افزایش پیچیدگیهای سازمانی، یکی از ره آوردهای بشر مدیریت ریسک است که در قرن اخیر به اهمیت آن پی برده اند. اهمیت مدیریت ریسک به اندازه ای است که یکی از ارکان اصلی علم مدیریت بوده و کمتر استاندارد و راهنمایی را میتوان دید که مدیریت ریسک از اصول آن نباشد تا جایی که در بازنگری جدید استاندارد سیستم مدیریت کیفیت بر طرح ریزی اقدامات مبتنی بر ریسک و همچنین تفکر مبتنی بر ریسک در آن تاکید گشته است. یکی از مشکلات و دلایل عدم موفقیت فرآیند مدیریت ریسک و عدم کسب نتایج مناسب، مربوط به عدم شناسایی گونه های مختلف ریسک به صورت یکپارچه میباشد. هدف از این مقاله با توجه به مشکلات پیش رو، ارایه مدلی جهت تسهیل اجرای مدیریت ریسک جامع میباشد. این مقاله با توجه به اینکه سازمانها در بدو ورود به مبحث مدیریت ریسک با چالش انتخاب مدل و تکنیک و برنامه ریزی روبرو می باشند به منظور ایجاد دیدکلی بر سیستمها تهیه و مورد استفاده شرکتهای خدماتی می باشد. در ابتدا تاریخچه و تعاریف ریسک ارایه و مهمترین مدلها و تکنیکها در این خصوص تشریح و در خاتمه ضمن ارایه تکنیکی ارتقا یافته، مشکلات و عوامل ایجاد کننده پیچیدگی و راه حل های لازم ارایه میگردند.کلیدواژه ها
مدیریت ریسک جامع، استاندارد، مدل، راهنما، تکنیکمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.