بررسی نقش نظام پیشنهادها در مدارس متوسطه شهرکرد با رویکرد رفتار سازمانی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مدیریت راهبردی خدمات 1396
  • کد COI اختصاصی: CSSM02_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 463
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهنام باقری

گروه مدیریت، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

نادر برومند

گروه مدیریت، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش نظام پیشنهادها در مدارس متوسطه شهرکرد( با رویکرد رفتار سازمانی) انجام شده است. این پژوهش ازنوع هدف کاربردی و از نوع روش توصیفی - پیمایشی می باشد. جامعه آماری متشکل از معلمان مقطع متوسطه شهرکردمجموعا800 0نفر (که در35مدرسه پسرانه و37 مدرسه دخترانه مشغول به کارند) ، دانش آموزان به تعداد11000 نفر و اولیا دانش آموزان 10000 نفر در دو ناحیه یک و دو آموزش و پرورش شهرکرد، و مجموع جامعه های آماری 21800نفر می باشند. برای تعیین حجم نمونه از جدول مورگان استفاده شده است بنابراین از مجموع 996نفر حاصل از محاسبه 255 نفر نمونه ی معلم و 370 نفر اولیا دانش آموزان و 371 نفر دانش آموز می باشند.برای جمع آوری داده ها در پژوهش ، از پرسشنامه با 69 گویه و طیف لیکرت 5 گزینه ای استفاده شده است لازم به ذکر است پرسشنامه محقق ساخته می باشد و جهت اطمینان از روایی محتوایی پرسشنامه توسط اساتید ذیصلاح صورت گرفته است هم چنین جهت بررسی پایایی پرسشنامه از محاسبه ی آلفای کرونباخ استفاده شده است که این میزان برای کل پرسشنامه 0/804 بدست آمد بنابراین پرسشنامه ی مورد استفاده از نظر پایایی هم قابل قبول می باشد. جهت بررسی فرضیه ها با استفاده از تحلیل داده ها از آزمون رگرسیون استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان داد که رابطه ی نظام پیشنهادها بر: کیفیت آموزشی، رضایت مندی دانش آموزان ، ،رضایت مندی دبیران، رضایت مندی والدین دانش آموزان و وفاداری و تعهد سازمانی دبیران دبیرستانهای شهرکرد معنا دار است . ولی رابطه ی معنادار نظام پیشنهادها بر خلاقیت و نوآوری دانش آموزان مشاهده نگردیده است

کلیدواژه ها

نظام پیشنهادها، مدیریت مشارکتی، رضایت مندی، خلاقیت و نوآوری، تعهد سازمانی ، مدارس متوسطه شهرکرد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.