مطالعه کانی شناسی و ژیوشیمی در کانسار آهن گلالی 1 و 2 شمال غرب همدان

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: ششمین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران
  • کد COI اختصاصی: CISEG06_169
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 483
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهه جانی خانی

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی دانشگاه بوعلی سینا-همدان

وحید رضایی

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی دانشگاه بوعلی سینا-همدان

محمد معانی جو

عضوهییت علمی دانشکده علوم، گروه زمینشناسی دانشگاه بوعلی سینا-همدان

فرهاد آلیانی

عضوهییت علمی دانشکده علوم، گروه زمینشناسی دانشگاه بوعلی سینا-همدان

چکیده

کانسار آهن گلالی در زون سنندج سیرجان واقع شده است. سنگ های آذرین منطقه عبارتند از :دیوریت ، کوارتز مونزونیت، مونزودیوریت و کوارتز سینیت ، سنگ های خروجی منطقه بیشتر توفهای تراکی آندزیتی و ریولیت می باشند. بافت غالب سنگ های منطقه، اینتر گرانولار، راپاکیوی و پوییکیلیتیک ، می باشد. توزیع متاولکانیک ها (متاریولیت ها و متابازیتها) در بخش هایی از منطقه، حاکی از رخداد دگرگونی مجاورتی بسیار ضعیف می باشد. با توجه به مطالعات ژیوشیمی انجام شده ی اکسید عناصر، سنگ های خروجی در محدوده تولییتی و سنگهای درونی در محدوده همراه با افزایش سیلیس، روند نزولی Ca , Mn , Mg , Fe کالک آلکالن قرار می گیرند. همچنین اکسید عناصری مانند نشان میدهند، که این با جدا شدن تدریجی کانیهای فرو منیزین و پلاژیوکلاز از ماگمای در حال تبلور مطابقت دارد.

کلیدواژه ها

بافت، ژیوشیمی ، تبلور تفریقی ، گلالی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.