بارزسازی دگرسانی با استفاده از داده های گسیلشی استر، در کمربند ارومیه دختر و معدن مس میدوک

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: ششمین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران
  • کد COI اختصاصی: CISEG06_167
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 575
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا خلیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور زمین شناختی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، کرمان

چکیده

با توجه به اینکه دگرسانی ها به عنوان یکی از شاخص های مهم در اکتشاف مواد معدنی هستند، شناخت این مواد در مقیاس های منطقه ای می تواند بسیار مفید باشد. منطقه میدوک در کمربند آتشفشانی - رسوبی ارومیه دختر واقع شده است. این منطقه یکی از بیشترین پتانسیل های مس در خاور میانه را دارد و به کمربند مس ایران معروف است. در این بررسی با استفاده از داده های استر مناطق دگرسان شده مورد بررسی قرار گرفته اند.و با استفاده از روش PCA و نسبت باندی بر روی باند های SWIRو باند های ترمال دگرسانی های در کمان اتشفشانی ارومیه دختر بارز شده اند و سنگ میزبان غنی از کوارتز در باند ترمال مشخص و با نتایج باندهای SWIRتطبیق خوبی را نشان میدهند..و نتایج این بررسی با نقشه زمین شناسی و اطلاعات زمین شناسی و معدنی منطقه تطبیق داده شده است.

کلیدواژه ها

مس پورفیری ، معدن میدوک، گسیلش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.