زمین شناسی، کانی شناسی و تعیین ساختار بلوری بال کلی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: ششمین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران
- کد COI اختصاصی: CISEG06_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 695
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان، گروه مهندسی معدن.
چکیده
بال کلی همان خاک نسوز ویژه است که با کایولن تفاوتهای کمی دارد. کایولن سفیدتر از بال کلی و دارای پلاستیسیته کمتری است ولی نسبت سیلیس به آلومین در کایولن بیشتر است. کایولن در کانی شناسی، نام گروهی از کانیهای رسی است که با ساخت بلورین دولایهای مشخص می باشند و در آن لایه سیلیسی۔ اکسیژن به گونه ای متناوب با یک لایه آلومینیوم و هیدروکسید پیوند دارد. کایولینیت کانی اصلی بال کلی است که نزدیک به 70٪ آن را تشکیل میدهد. آزمایشهای انجام شده بر روی بال کلی نشان داد که تشخیص بال کلی بر پایه روشهای آماده سازی (خام- باریک بریده شده، شناوری در هوا، شستشو با آب، یا به صورت محلول رقیق) و آزمایش های فیزیکی و شیمیایی همانند با آزمایش های کایولن استوار گردیده است. بال کلیها به علت بالا بودن پایداریشان در حالت خام از اهمیت خاصی برخوردارند و افزودن مقداری بال کلی به خاک چینی در چینی سازی برای افزایش پایداری خام چینی آلات مفید است. مقاومت بالای حالت خام بال کلی به علت وجود مقدار فراوان ذرات و مواد آلی در آنها است. اثر مواد آلی بیشتر تعیین کننده است به طوریکه افزودن 0 / 1 (یک دهم درصد اسید هومیک به خاک چینی مقاومت آن را 0 / 1 (یک دهم) افزایش دادکلیدواژه ها
کایولن - خاک نسوز- خاک نسوز ویژه - پلاستیسیته - شناوری در هوامقالات مرتبط جدید
- دانش بومی و مدیریت سنتی مراتع عشایری: بازاندیشی نظام های بهره برداری از مراتع
- بررسی عوامل مژثر بر پیشگیری و مدیریت پدیده خودسوزی زغال سنگ در صنعت معدن کاری زیرزمینی
- پیش بینی لرزش زمین با روش های شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیون چندمتغیره (مطالعه موردی: معدن سنگ آهن شماره یک گل گهر)
- ارزیابی درجه آلودگی فلزات سنگین با استفاده از شاخص آماری ضریب غنی شدگی در رسوبات منطقه وبژه اقتصادی بندر شهیدر جائی
- تعیین مناسب ترین روش آب گیری از باطله های کارخانه تغلیظ ۳ مجتمع مس سرچشمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.