بررسی رابطه برون سپاری با کیفیت خدمات ارایه شده و رضایتمندی مورد مطالعه بیمه شدگان بیمه سلامت استان اردبیل
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی اقتصاد،مدیریت و فرهنگ ایرانی اسلامی
- کد COI اختصاصی: VALIASR04_088
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 795
نویسندگان
استادیار، مدیریت بازرگانی، دانشگاه پیام نور تهران ایران
گروه مدیریت، واحد گرمی، دانشگاه آزاد اسلامی، گرمی، ایران.
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت دولتی، واحد گرمی، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت دولتی، واحد گرمی، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران
چکیده
مقدمه و هدف:با توجه به وجود دفاتر پیشخوان متعدد بعنوان نمایندگی اداره بیمه سلامت در سطح استان اردبیل و واگذاری سایر خدمات بیمه سلامت به بخش خصوصی در آینده، بررسی کیفیت خدمات ارایه شده به بیمه شدگان وهمچنین رضایت مندی آنان بعنوان ارباب رجوع سازمان، بصورت نکته مبهم و ضروری برای بررسی بنظر می رسد. لذا در این تحقیق به بررسی رابطه برون سپاری با کیفیت خدمات ارایه شده و رضایتمندی بیمه شدگان بیمه سلامت استان اردبیل پرداخته شده است. مقدمه و هدف: با توجه به وجود دفاتر پیشخوان متعدد بعنوان نمایندگی اداره بیمه سلامت در سطح استان اردبیل و واگذاری سایر خدمات بیمه سلامت به بخش خصوصی در آینده، بررسی کیفیت خدمات ارایه شده به بیمه شدگان وهمچنین رضایت مندی آنان بعنوان ارباب رجوع سازمان، بصورت نکته مبهم و ضروری برای بررسی بنظر می رسد. لذا در این تحقیق به بررسی رابطه برون سپاری با کیفیت خدمات ارایه شده و رضایتمندی بیمه شدگان بیمه سلامت استان اردبیل پرداخته شده است. نتیجه گیری : میانگین امتیاز پیشخوان ها در سوالات مربوط به متغیر رضایتمندی 8 / 86 % و در سوالات مربوط به متغیر کیفیت 4 / 89 % و در سوالات مربوط به متغیر برون سپاری 9 / 88 % می باشد. یافته ها نشان می دهد که 25 % از مراجعه کنندگان به پیشخوان ها زن و 75 % مرد می باشند . بیشترین گروه سنی مراجعه کننده به پیشخوان ها گروه سنی 26 - 35 سال با 2 / 40 % مراجعه و کمترین گروه سنی مربوط به گروه سنی 66 سال و بالاتر با 2 % مراجعه می باشند. بیشترین مراجعات از حیث تحصیلات مربوط به مدرک دیپلم با 4 / 33 % مراجعه و کمترین مربوط به گروه دکترا با 2 / 0 % مراجعه می باشند. بیشترین مراجعات براساس صندوق بیمه ای مربوط به صندوق بیمه سلامت همگانی با 7 / 56 % و کمترین مربوط به صندوق سایر اقشار با 5 / 4 % می باشد . و نتایج آمار استنباطی مورد بررسی قرار گرفته بقرار ذیل می باشد: بین متغیر رضایتمندی بیمه شدگان و برون سپاری خدمات و همچنین متغیر بهبود کیفیت خدمات با برون سپاری خدمات رابطه مثبت و معناداری وجود دارد بدین معنا که برون سپاری باعث افزایش رضایتمندی بیمه شدگان و بهبود کیفیت خدمات شده است .بین متغیرهای سن، تحصیلات، نوع صندوق بیمه ای و شغل با متغیر رضایت مندی بیمه شدگان رابطه معنی دار و بین متغیر جنسیت با متغیر رضایت مندی بیمه شدگان رابطه معنی داری وجود نداردکلیدواژه ها
برون سپاری، رضایتمندی، کیفیتمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرگذاری تبلیغات و بازاریابی شبکه های اجتماعی بر اعتماد به صنعت بیمه با تاکید بر رضایتمندی مشتریان
- ارائه الگوی نظارت موثر بر شبکه فروش و بررسی تاثیر آن بر رضایتمندی بیمه گذاران در صنعت بیمه
- ارزیابی بلوغ کلان داده در صنعت بیمه ، یک مطالعه طولی با تاکید بر شاخص اعتمادکاربران
- نقش نهادهای حرفه ای در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه از منظر حکمرانی
- بررسی اثر توانگری مالی، تصویر برند، شفافیت و کیفیت خدمات بر اعتماد مشتری در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.