نقش شبکه های غیر رسمی در بازاریابی کارآفرینانه بین المللی نوشیدنی های غیرالکلی ( مورد مطالعه: محصول آیسی مانکی شرکت بهنوش )

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس سالانه مدیریت و اقتصاد کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: MSECONF03_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 421
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کوشیار موجبی مقرر

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی موسسه آموزش عالی فارابی

علیرضا ربیع

دکترای مدیریت بازرگانی موسسه آموزش عالی فارابی

علیرضا خزایی

دکترای مدیریت منابع انسانی موسسه آموزش عالی فارابی

چکیده

هدف اصلی این پژوهش یافتن راهکاری برای بهبود بازاریابی کارآفرینانه شرکت بهنوش از طریق شبکه های غیر رسمی می باشد. برای این منظور از داده های پیمایشی و روش مدل یابی ساختاری استفاده گردید. قلمرو زمانی تحقیق، فرودین تا خرداد 1396 بود. سوال اصلی پژوهش این است که آیا بین همکاری و وابستگی در شبکه های غیررسمی و مولفه های بازاریابی بین المللی کارآفرینانه رابطه معنی داری وجود دارد فرضیه اصلی این پژوهش این است که بین همکاری و وابستگی در شبکه های غیررسمی و مولفه های بازاریابی بین المللی کارآفرینانه رابطه معنی دار و مثبتی وجود دارد. بکارگیری شبکه های غیررسمی به عنوان یک بخش اصلی از بازاریابی نوین، می تواند به گسترش و رشد بازاریابی کارآفرینانه نسبت به عدم به کارگیری چنین قابلیتی منجر شود. پژوهش رابطه بین استفاده از شبکه های غیر رسمی و بازاریابی کارآفرینانه در محصولات شرکت نوشیدنی بهنوش ( آیسی مانکی ) را مورد بررسی قرار می دهد. تحقیق حاضر از لحاظ هدف کاربردی، از لحاظ نحوه گردآوری داده ها میدانی و از نظر نوع تحقیق توصیفی – پیمایشی و در زمره تحقیقات رگرسیونی می باشد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته بوده روایی این پرسشنامه از نظر اساتید و خبرگان مورد تایید قرار گرفت و همچنین برای محاسبه پایایی از ضریب الفای کرونباخ استفاده گردید. تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده با نرم افزار PLS و جامعه آماری این پژوهش کارکنان بخش ice monkey شرکت بهنوش بودند که در زمان انجام تحیق تعداد آنها برابر با 110 نفر بود. حجم نمونه برابر با 85 نفر در نظر گرفته شد. بدین ترتیب شبکه های غیر رسمی بر بازاریابی کارآفرینانه تاثیر مثبت و معنی داری داردو فرضیه اصلی تایید شده است.

کلیدواژه ها

شبکه های غیر رسمی ، بازاریابی کارآفرینانه، Ice Monkey، شرکت بهنوش، بازاریابی، شبکه های سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.