امکان سنجی کاربرد یادگیری الکترونیکی در آموزش عالی (مطالعه دانشجویان رشته ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه)

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی آموزش الکترونیکی
  • کد COI اختصاصی: ICELEARNING04_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2545
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسنا میلادی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

محمد چیذری

عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

ایرج ملک محمدی

عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

چکیده

هدف کلی این تحقیق بررسی امکان کاربرد یادگیری الکترونیکی در آموزش عالی می باشد. این تحقیق برمبنای هدف، کاربردی و بر مبنای روش، از نوع توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری تحقیق شامل دانشجویانی است که در مقطع کارشناسی رشته ترویج و آموزش کشاورزی در سالهای 87-1384 مشغول به تحصیل بوده اند. برای گردآوری داده ها از بررسی اسنادی، پرسشنامه و مصاحبه، و برای مطالعه جامعه از سرشماری استفاده شد. ضریب آلفای کرونباخ برای قسمتهای مختلف پرسشنامه (با استفاده از نرم افزار SPSS Win17) درحدود 85 % به دست آمد. یافته ها نشان داد که میان عوامل زیرساختی، آموزشی، فنی مؤثر در کاربرد یادگیری الکترونیکی و مزیت های آن در سطح 1% و میان محدودیت های یادگیری الکترونیکی، نگرش پاسخگویان و امکان کاربرد یادگیری الکترونیکی در سطح رابطه معنی دار و مثبتی وجود دارد. همچنین بین میزان آمادگی آنها به لحاظ دارا بودن ویژگیهای مورد نیاز جهت شرکت در دوره یادگیری الکترونیکی و امکان کاربرد یادگیری الکترونیکی رابطه معنی داری وجود ندارد. به علاوه عوامل زیرساختی، ف نی و آموزشی، مجموعأ 69 % از تغییرات متغیر امکان کاربرد یادگیری الکترونیکی را تبیین کردند.

کلیدواژه ها

امکان سنجی، یادگیری الکترونیکی، دانشگاه رازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.