کاوشی در نقش مهارت های ارتباطی متصدیان فروش بر جذب مشتری: یک مطالعه آمیخته
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس پارادایم های نوین مدیریت و علوم رفتاری
- کد COI اختصاصی: MMPBS01_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 588
نویسندگان
دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
استادیار گروه مدیریت بازرگانی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
چکیده
پژوهش حاضر با هدف واکاوی نقش مهارت های ارتباطی متصدیان فروش بر جذب مشتری انجام گرفت. رویکرد مطالعه کاربردی بوده و برای اجرای آن از روش آمیخته استفاده شد. جامعه ی آماری این پژوهش شامل مراجعه کنندگان به 5 فروشگاه بزرگ شهر خرم آباد در بازه ی زمانی فروردین ماه تا شهریورماه 1395 بوده است. نمونه گیری در هر دو فاز با استفاده از روش در دسترس انجام گرفت و به این ترتیب در فاز کمی 200 و در فاز کیفی 20نفر انتخاب شدند. در فاز کمی با استفاده از پرسشنامه و در فاز کیفی با استفاده از مصاحبه داده ها جمع آوری شدند. روایی محتوایی و صوریپرسشنامه از نظر متخصصان تامین و پایایی آن با محاسبه ضریب آلفای کرونباخ تایید شد. همچنین روایی سازه، درونی و بیرونی مصاحبه تایید و پایایی آن از طریق بررسی همکار، بررسی اعضا و ناظر بیرونی تامین گشت. داده های حاصل از پرسشنامه با استفاده از نرم افزار SPSS و داده های مصاحبه به روش تحلیل محتوای کیفی تحلیل شدند. طبق نتایج پرسشنامه، اثربخشی مهارت های ارتباطی بر مولفه های جذب، رضایت و وفاداری مشتری تایید گشت. نتایج مصاحبه نیز در قالب 6 مقوله ی اثربخشی مهارت های ارتباطی بر جذب مشتری، اثربخشی مهارت های ارتباطی بر رضایت مشتری، اثربخشی مهارت های ارتباطی بر وفاداری مشتری، اثربخشی مهارت های ارتباطی بر جذب مشتری مبلغ، اثربخشی مهارت های ارتباطی بر نشاط و شادابی روحی خود متصدیان فروش و اثربخشی مهارت های ارتباطی بر کاهش استرس شغلی خود متصدیان فروش دسته بندی گشتند.کلیدواژه ها
مهارت های ارتباطی، متصدیان فروش، جذب مشتریمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.