تجزیه و تحلیل SWOT نظام اداری جهت اجرای بودجه ریزی عملیاتی و به روش قیمت تمام شده و چالشهای فراروی آن

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی بودجه ریزی عملیاتی
  • کد COI اختصاصی: IPBBC02_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3298
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

داور سنائی

موسی عبادی

چکیده

سالهاست که کارشناسان مختلف مسائل اقتصادی، اشکالات نظام تدوین بودجه ای کشور را مطرح می کنند و این ایرادات را عوامل عمده بسیاری از چالشهای اقتصادی کشور قلمداد می کنند. باتوجه به اینکه بودجه های سنواتی بعنوان برنامه های یک ساله دولت نقش عظیم و والایی در پیشبرد و تنظیم اهداف برنامه های بالادستی نظیر برنامه های توسعه پنجساله و یا سند چشم انداز ایفا می کنند، به نظر میرسد که سیستم بودجه ریزی به تناسب تغییر نقش و وظایف دولت و به تبعیت از پدیده جهانی شدن و سایر کشورها، مورد اصلاح و بازبینی قرار گیرد. در این مقاله بر آن هستیم ضمن بیان کلیاتی درخصوص بودجه ریزی عملیاتی به روش SWOT نظام اداری و اجرایی کشور را جهت طراحی بودج هریزی عملیاتی به روش قیمت تمام شده، مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم . در ادامه مقاله، با رویکرد بعد سازمانی نظام اداری که از خرده سی ستمهای منابع انسانی، قوانین و مقررات، ساختارها و تشکیلات و سیستمها و روشها تشکیل یافته است سعی میکنیم تا الزاماتی را بیان نمائیم که قبل از اجرای مدیریت قیمت تمام 262 شده و بودجه ریزی عملیاتی در کشور و یا همزمان با اجرای آن، بایستی در نظام اداری و اجرائی کشور اتفاق بیفتد . در انتهای مقاله با توجه به مراحل گردش بودجه ی ا سیکل بودجه (تهیه و تنظیم بودجه، تصویب بودجه، اجرای بودجه ونظارت بر بودجه ) به بیان چالشهای اساسی و عمده فراروی نظام اداری و اجرایی کشور در راستای اجرا و استقرار نظام بودجه ریزی عملیاتی به روش قیمت تمام شده خواهیم پرداخت .

کلیدواژه ها

بودجه ریزی عملیاتی، قیمت تمام شده، سیکل بودجه ، SWOT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.