بررسی نقش کیفیت ادراک شده خدمات و تبلیغات در تصویر ذهنی مثبت مشتریان از برند بانک ایران زمین

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی تحقیقات علمی جهان در مدیریت،حسابداری،حقوق و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: MEAHBT01_156
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 747
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید سعیدااردکانی

عضو هییت علمی دانشگاه یزد، استاد دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری

مسعود احمدخانی

عضو هییت علمی دانشگاه علم و هنر یزد

محمد زارع

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه علم و هنر یزد

چکیده

در دهه های گذشته به سبب انحصاری که برای برخی از شرکت های عرضه کننده خدمات از جمله بانک ها وجود داشت، هیچ نیازی بهبرند سازی در بانک ها احساس نمی شد و آنها تلاشی موثر را در این زمینه صورت نمی دادند. ولی در شرایط کنونی که تعداد بانک هایدولتی و خصوصی به شدت افزایش یافته است این نیاز به شدت در سیستم بانکی احساس می شود.یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار بر رفتار مصرف کننده و نحوه تصمیم گیری وی در انتخاب خدمات، تصویر ذهنی اوست. تصویر ذهنی ازعوامل متعددی تاثیر می پذیرد که شناخت آنها و فهم نحوه ارتباط و تاثیر گذاری آنها می تواند به سازمانها در خلق یک تصویر ذهنیمثبت از برند خود در ذهن مشتریان کمک نماید. بنابراین هدف اصلی این پژوهش بررسی نقش عامل کیفیت ادراک شده خدمات وتبلیغات در تصویر ذهنی مثبت مشتریان از برند بانک ایران زمین می باشد. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت توصیفیاست. جامعه آماری شامل کلیه مشتریان بانک ایران زمین است. برای گردآوری داده های پژوهش، پرسشنامه محقق ساخته ای طراحی شد و روایی و پایایی آن در این مطالعه مورد بررسی قرارگرفت و تایید شد. به منظور بررسی داده های پژوهش و آزمون فرضیه ها از آزمون همبستگی و تحلیل مسیر استفاده شده است. یافته های این پژوهش نشان داد که کیفیت ادراک شده خدمات تاثیر معنی داری بر تصویر ذهنی مشتریان دارند. علاوه بر این، به استناد ضرایب معادله ساختاری، بیشترین اثرگذاری بر تصویر ذهنی مربوط به عامل مشتری گرایی می باشد و از این نظر متغیرهای تبلیغات، آگاهی از برند و کیفیت خدمات در درجات بعدی اهمیت قرار دارند.

کلیدواژه ها

تصویر ذهنی، کیفیت خدمات، تبلیغات

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.