شناسایی باکتریهای تولیدکننده کراتیناز جداشده از خاک اطراف مشهد
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی
- کد COI اختصاصی: BIOC01_149
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 650
نویسندگان
گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
گروه شیمی، دانشکده علوم، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
چکیده
پر حاوی مقدار قابل توجهی کراتین است که با استفاده از میکروارگانیسمها به زیرواحدهای پروتیین تجزیه میشود. کراتینازها جزو پروتیازها است که عمدتا به پیوندهای دیسولفیدی حمله میکنند. این آنزیمها از میکروارگانیسم های مختلفی مانند: قارچها و باکتریها جداشده و برای مقاصد مختلف از جمله در زمینه های دارویی و پزشکی، مو زدایی در صنایع چرم سازی، صنعت نساجی، کود کشاورزی، مواد شوینده کاربرد دارند. دو جدایه ی کراتینولیتیک جداشده از خاک اطراف مشهد ) FUM-1 و FUM-2 ( در محیط کشت حاوی پر و نمک ) NaCl, MgCl2, K2HPO4, KH2PO4 ( کشت دادهشدند. سویه ها شناسایی شده و میزان فعالیت آنزیم تولیدی آنها مورد ارزیابیقرار گرفت. جدایه ها براساس خواص بیوشیمیایی، مورفولوژیکی و مولکولی با استفاده از ژن 16SrRNA شناسایی شدند. بر اساس نتایج blast توالیها در پایگاه داده Eztaxon ، نمونه FUM-1 بیشترین شباهت را با Bacillus mojavensis RO-H-1 با تشابه 99.9 % و نمونه FUM-2 تشابه بالایی به مقدار 99.2 % با Bacillus licheniformis ATCC داشتند. مقدار فعالیت آنزیم با استفاده از پودر پر، FUM-1 به میزان ) U/min/ml 8.96 ( و برای سویهی 9.31U/min/ml( FUM-2 ( اندازه گیری شد. این مطالعه توانایی سویه های بومی را در زیست پالایی زباله های مرغداری و تولید اسید آمینه از مواد اولیه ارزان قیمت را نشان میدهد.کلیدواژه ها
کراتیناز، شناسایی، Bacillus ، فعالیت آنزیممقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.