طراحی مدل بهینه مکان نمایی شعب بانک مهر اقتصادمطالعه موردی: بانک های مهر اقتصاد شعب استان آذربایجان شرقی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای نوین در حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: CONFAM01_255
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 382
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فیروز طالبی

گروه مدیریت، دانشگاه پیام نور

چکیده

یکی از بخش های اقتصادی که تصمیمات مکانی و مکان نمایی در آن از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد حوزه بانکداری است. از این رو تحقیق حاضر به بررسی طراحی مدل بهینه مکان نمایی شعب بانک مهر اقتصاد در شعب استان آذربایجان شرقی پرداخته است. این تحقیق ضمن شناسایی عوامل موثر در مکان یابی شعب بانک مهر اقتصاد استان آذربایجان شرقی نقش مهمی در بررسی وضعیت موجود شعب و همچنین ارایه مدلی جهت استقرار و مکان یابی شعبات جدید ارایه می دهد. در این تحقیق با بکارگیری پرسشنامه به بررسی مهمترین عوامل موثر در مکان یابی شعبات بانک مهر اقتصاد پرداخته شده است. از نظر عملیات آماری این تحقیق از یک جهت از نوع تحقیقات توصیفی و از یک جهت از نوع تحقیقات همبستگی است. جامعه آماری تحقیق حاضر شامل کلیه شعبات بانک مهر اقتصاد در استان آذربایجان شرقی می باشد که 37 شعبه فعال در سطح استان بود که از این میان 13 شعبه مورد مطالعه قرار گرفت. روش نمونه گیری، نمونه گیری چند مرحله ای آزمودنی ها بود. در تحقیق حاضر علاوه بر بکارگیری پرسشنامه و روش میدانی، از روش مصاحبه با روسای شعب، معاونین و کارمندان نیز استفاده شد. در بخش آمار استنباطی از آزمون t مستقل، تحلیل عاملی اکتشافی استفاده شد. نتایج حاصل از تحلیل عاملی اکتشافی نشان داد که 8 عامل حدود 73/60 درصد واریانس کل متغیرها را تبیین می کنند که این عوامل به ترتیب مشخصه محیطی، رقابت پذیری و دسترسی به تسهیلات شهری، مشخصه اقتصادی و رویت پذیری، مشخصه جمعیتی، نزدیکی به مراکز تجاری، مشخصه امنیتی و دسترسی مکانی، ویژگی های مشتری و انعطاف پذیری و درآمد هستند.

کلیدواژه ها

مکان یابی، عوامل مکان یابی، بانک مهر اقتصاد، تحلیل عاملی، آذربایجان شرقی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.