سیستم های تولید سایبرفیزیکی: چالش ها و راهبردها

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی
  • کد COI اختصاصی: COMCONF05_130
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 632
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مینا توریان

دانشجوی فناوری اطلاعات ، دانشگاه علوم و فنون مازندران، بابل، ایران

بابک شیرازی

استادیار گروه فناوری اطلاعات، دانشگاه علوم و فنون مازندران، بابل ،ایران

میرسعید حسینی

استادیار گروه کامپیوتر، واحد ساری، دانشگاه آزاد اسلامی، ساری، ایران

چکیده

امروزه ظهور فناوری های جدید مانند سنسورها، رایانش ابری، اینترنت اشیا، مجازی سازی و خدمات وب، صنایع تولیدی را به سمت تولیدات پیشرفته تری سوق می دهد. سیستم های تولید سایبر فیزیکی((CPPS همان طور که از نامش پیداست متشکل از دو بخش فناوری اطلاعات و اشیا و منابع فیزیکی می باشد که در آن اطلاعات به طور دقیق بین فضای کارخانه و فضای سایبر جهت نظارت و هماهنگی تبادل می شود . بدون هیچ گونه سوالی، CPPS می تواند به عنوان یک گام بسیار مهمی در توسعه سیستم های تولیدی در نظر گرفته شود. از آنجایی که سیستم های تولید سایبر فیزیکی منطقه تحقیقاتی نو ظهوری است، این پزوهش با هدف توضیح توانایی ها و قابلیت های و هم چنین طبقه بندی سیستم های تولید سایبر فیزیکی مبتنی بر ابر ارایه گردیده و در نهایت پیشنهاداتی در زمینه تحقیقات آتی ارایه شده است.

کلیدواژه ها

سیستم های سایبر فیزیکی، رایانش ابری، کارخانه های هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.