برنامه ریزی محدوده پارکینگ خودروهای الکتریکی و شارژ و دشارژ آن به منظور بهبود قابلیت اطمینان در شبکه های هوشمند

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: فصلنامه مهندسی برق دانشگاه تبریز، دوره: 47، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_TJEE-47-2_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 454
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی تورانی

دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه بیرجند بیرجند ایران

محمدرضا آقاابراهیمی

استاددانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه بیرجند بیرجند ایران

حمیدرضا نجفی

دانشیاردانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه بیرجند بیرجند ایران

چکیده

بهکارگیری خودروهای الکتریکی در ترکیب با ریزشبکه ها، مزایای بسیاری را برای سیستم قدرت به وجود می آورد. استفاده از مزیت انتقال توان توسط خودروها در مسافرتهای روزانه، سبب کاهش وابستگی به سیستم الکتریکی شده و درنتیجه میتواند با کاهش وابستگی الکتریکی ریزشبکهها به شبکه اصلی، باعث بهبود قابلیت اطمینان سیستم گردد. در این مقاله سعی بر آن است که با بهینه سازی برنامه ریزی شارژ و دشارژ خودروهای الکتریکی و تعیین محدوده پارکینگها در هر ساعت از زمان بهرهبرداری، به بهبود شاخصهای قابلیت اطمینان پرداخته شود. این بهبود شامل کاهش انرژی تامین نشده، افزایش استقلال ریزشبکه ها و بهبود وضعیت ذخیره بهره برداری میباشد. در کنار بهبود اهداف شبکه، جلب رضایت مالکین خودرو، از طریق کاهش مسافت پیموده شده تا محل پارک خودروها، در فرایند بهینه سازی موردتوجه قرار میگیرد. تعیین محدوده هر پارکینگ در ساعات مختلف شبانه روز در بازه بهرهبرداری، برنامه ریزی همزمان شارژ و دشارژ با در نظر گرفتن این تعیین محدوده، به کارگیری مسیله در بهبود استقلال ریزشبکه، کاهش انرژی تامین نشده و بهبود وضعیت ذخیره بهره برداری، توجه به کاهش مسافت پیموده شده خودرو تا محل پارک در این مسیله و نیز استفاده از پتانسیل انتقال توان خودروهای الکتریکی در مسافرتهای روزانه، نوآوریهای مطرح در این پژوهش هستند.

کلیدواژه ها

استقلال ریزشبکه، خودروهای الکتریکی، جابه جایی خودرو در پارکینگها، ذخیره بهره برداری، مسافرت روزانه خودرو، قابلیت اطمینان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.