تاثیر شبکه های مجازی بر خانواده در شهرستان کازرون و راهکارهای کنترل آن در سال های 94-90
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: فصلنامه مطالعات علوم سیاسی، حقوق و فقه، دوره: 3، شماره: 2
- کد COI اختصاصی: JR_PSLJ-3-2_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 481
نویسندگان
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نورآباد ممسنی
چکیده
با گسترش دسترسی به اینترنت و حضور افراد به عنوان کاربر درشبکه های اجتماعی، فضای بسیارگسترده ای برای برقراری ارتباط بین افراد فراهم شده است. امکانی که درکنارتمامی مزایای آن شامل کاهش هزینه ارتباطی و تسهیل در اطلاع رسانی ها مشکلاتی را نیز فراهم نموده است و فارغ از این مساله خانواده ها به شدت هر چه تمامتر متاثر از این مساله قرار گرفته اند. پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر شبکه های مجازی بر خانواده در شهرستان کازرون و راهکارهای کنترل آن در سال های 94-90 اجرا شده است روش اجرای این تحقیق توصیفی - پیمایشی می باشد جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه خانواده های شهر کازرون و نمونه آماری تعداد 140 نفر می باشد ابزار سنجش پژوهش حاضر پرسشنامه می باشد که مبتنی بر فرضیات پژوهش طراحی گردیده است و آلفای کرونباخ آن در حد نرمال 809/0 می باشد. یافته ها نشان دادند بین شبکه های مجازی بر عملکرد خانواده رابطه معنادار وجود دارد زیرا سطح معناداری کمتر از 05.0 قابل قبول است پس فرضیه با 97 %احتمال قابل قبول است بین استفاده از شبکه های مجازی بر بزهکاری فرزندان رابطه معنادار وجود دارد زیرا سطح معناداری کمتر از 05.0قابل قبول است. پس فرضیه با 98 %احتمال قابل قبول است. بر اساس نتایج حاصله از آزمون ضریب همبستگی پیرسون بین استفاده از شبکه های مجازی بر طلاق رابطه معنادار وجود دارد زیرا سطح معناداری کمتر از 05.0 قابل قبول است. پس فرضیه با 98 %احتمال قابل قبول است.کلیدواژه ها
شبکه های مجازی، خانواده، شهرستان کازرون، راهکارهای کنترل فضای مجازیمقالات مرتبط جدید
- روابط ایران و چین در دولت یازدهم
- توسعه به مثابه زندگی خوب(پیش درآمدی بر طرح الگوی توسعه مطلوب در ایران)
- مزیت سنجی قدرت های منطقه ای حوزه پا سیفیک و اهمیت آنها برای ایالا ت متحده آمریکا
- آسیب شناسی سیاست جوانان،بررسی آسیب شناختی نیازهای جوانان ایرانی در دوره معاصر
- بررسی آسیب شناسی سیاست گذاری آموزشی و تربیتی ایران: مطالعه موردی دولت تدبیر و امید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.