کاربرد تجربی متدولوژی دلفی در ارایه نقشه ریسک های استراتژیک در نظام بانکی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: فصلنامه مطالعات مدیریت صنعتی، دوره: 11، شماره: 29
- کد COI اختصاصی: JR_JIMS-11-29_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 546
نویسندگان
استادیار دانشگاه صنعتی مالک اشتر رییس تعالی صنعتی موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاع
دانشجوی دکتری رشته مدیریت مالی دانشگاه علامه طباطبایی
چکیده
بانک، به عنوان مهم ترین نهاد پولی کشور با ریسک های گوناگونی مواجه می باشد. در واقع تقابل عوامل درونی بیرونی و انتظارات ذی نفعان برای حال و آینده بانک های فعال در کشور ریسک هایی را ایجاد می کنند، که برخی از این ریسک ها، پیشران های نوظهوری به نام ریسک های استراتژیک هستند که درصورت عدم اعمال مدیریت صحیح بر آن ها موجب ورشکستگی بانک ها خواهند شد. از مشخصه های بلوغ بانکی تعریف فرایندهای خاص و یکپارچه ای برای مدیریت ریسک های استراتژیک می باشد. در این پژوهش باتوجه به ضرورت به کارگیری این رویکرد در صنعت بانکداری، بانک ملت به عنوان بانک موردنظر انتخاب شده است. هدف از این پژوهش دستیابی به گنجینه های دانشی خبرگان بانکی و کندوکاو در این معادن برای آشکارسازی و مستند سازی ریسک های استراتژیک با استفاده از متدولوژی دلفی می باشد. این پژوهش در صدد شناسایی و اولویت بندی ریسک های استراتژیک و ارایه نقشهریسک های استراتژیک بانک ملت هست.کلیدواژه ها
ریسک های استراتژیک، مدیریت ریسک استراتژیک، صنعت بانکداری بدون ربا، نقشه ریسک های استراتژیکمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.