مدلی برای شهروند الکترونیکی در سیستم آموزش الکترونیکی تطبیقی با کاربست اصول پداگوژی
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی شهر الکترونیک
- کد COI اختصاصی: ICEC02_181
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1655
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، عضو باشگاه پژوهشگران جوان
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات دانشکده مهندسی برق و کامپی
چکیده
امروزه همواره اصطلاح شهر الکترونیکی با واژه شهروند الکترونیکی همراه می شود. اما یکی از بحرانهای موجود در این حوزه آموزش کاربران می باشد. بدیهی است که امر آموزش شهروندان الکترونیکی نمی تواند به روش سنتی انجام شود و بنابراین در این میان فقدان آموزش الکترونیکی به کاربران احساس می شود. هدف از این تحقیق پیش رو، ارائه مدلی برای مدلسازی بهینه مولفه مدل شهروند الکترونیکی با توجه به اصول پداگوژی کاربران بوده است در مدل پیشنهادی با در نظر گرفتن دو دسته از ویژگیهای ورودی رفتارهای وروید شناختی / رفتارهای ورودی عاطفی از روش ترکیبی دولایه (کلیشه + جایگذاشت) برای مدلسازی سبک یادگیری و سطح دانش کاربر، بهره برده شد و سبب شد تا مدلسازی ، با توجه به سبک یادگیری و سطح دانش منحصر بفرد هر شهروند الکترونیکی انجام شده و مدل ارائه شده از هر کاربر در این سیستمها، به میزان قابل توجهی منطبق بر ویژگیهاه و خصوصیات شناختی و شخصیتی کاربر بوده و کاربست آن نیز بخوبی ویژگیها و سبک یادگیری کاربر را برای این سیستمها بازنمایی نماید.کلیدواژه ها
شهر الکترونیکی، سیستم آموزش الکترونیکی، اصول پداگوژی، انطباق، مدل شهروند الکترونیکیمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.