رتبه بندی روش های فاینانس پروژه های حمل و نقلی شهرداری تهران
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
- کد COI اختصاصی: TTC16_334
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 584
نویسندگان
دانشیار برنامه ریزی شهری و منطقه ای، تهران- سه راه ضرابخانه-خیابان کتابی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت شهری دانشگاه علامه طباطبایی، تهران- پارک شهر- خیابان بهشت
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت شهری دانشگاه علامه طباطبایی
چکیده
هدف از رتبه بندی روشهای فاینانس پروژه های حمل و نقلی، کمک به ارتقاء بهره وری، حفظ و جلوگیری از هدر رفت منابع است. در این مقاله سعی شده تا ضمن مروری بر جایگاه استفاده از فاینانس در پروژه های حمل و نقلی شهرداری تهران، روشهای معمول استفاده از آن ارزیابی و رتبه بندی شود. برای این منظور ابتدا با مطالعه ادبیات موضوع، روشهای متداول فاینانس در حوزه حمل و نقل شناسایی شد. سپس شاخصهای ارزیابی روشها استخراج و توسط مصاحبه با کارشناسان و خبرگان حوزههای اقتصاد شهری، حمل و نقل، مدیریت شهری و مدیریت مالی، وزن دهی و مقدار دهی شد. در ادامه با استفاده از تکنیک TOPSIS، اطلاعات جمع آوری شده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بر همین اساس نتایج به دست آمده حاکی از آن بود که شاخص های مکانیزم تقسیم سود از منظر گیرنده فاینانس، قابلیت اجرا در حوزه مدیریت شهری و مکانیزم تقسیم سود از منظر دهنده فاینانس بیشترین تاثیر را بر سنجش مطلوبیت روش ها دارا می باشند. همچنین به منظور فاینانس پروژههای حمل و نقل شهری در کلانشهر تهران، در مجموع استفاده از روشهای وام بانک های داخلی و صکوک به ترتیب دارای بیشترین اولویت برای به کارگیری هستند.کلیدواژه ها
حمل و نقل، فاینانس، تصمیم گیری چند شاخصه، شهرداری تهران، TOPSISمقالات مرتبط جدید
- یک شبکه عصبی مصنوعی بهینه کارآمد در پیش بینی تغییر شکلدیوارهای خاکی تقویت شده با ژئوگرید
- به سمت هستان شناسی حمل و نقل هوشمند: معرفی کلاس های سطح بالا
- اثر ضربه ناشی از برخورد وسایل نقلیه بر عملکرد غیر خطی سازه ها: مطالعه مروری
- برآورد نرخ سفرسازی مجتمع های مسکونی شهر مشهد
- تاکسی ، اتوبوس ،قطار شهریکدام بهتر است ؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.