نقش کیفیت خدمات در رضایتمندی بانوان تماشاگر فوتسال

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین همایش ملی علوم کاربردی ورزش و تندرستی
  • کد COI اختصاصی: ASSF02_126
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 561
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا گوهررستمی

استادیار مدیریت ورزشی دانشگاه گیلان

سپیده شبانی

دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه گیلان

هما افتخار

دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی کسری رامسر

چکیده

کیفیت خدمات و عوامل موثر بر آن به عنوان یکی از پایدارترین اهداف در عرصه چالش های مدیریت می باشند. در دو دهه اخیر علاقه به کیفیت خدمات نشان داده است که چگونه بهبود کیفیت می تواند منجر به بهبود عملکرد سازمانی و رقابت شود (کاووسی وسقایی،.(1384 ورزش و فعالیتهای ورزشی، تماشاگران بسیاری را برای تماشای رویدادهای ورزشی به ورزشگاهها میکشانند. تماشاگران از اجزای کلیدی در موفقیت سازمان های ورزشی بحساب میآیند و حضور تماشاگران بیشتر، موجب جذب حامیان مالی بیشتری میشود (رومو و همکاران،.(2010 یک سازمان زمانی می تواند به بقای خود ادامه دهد، که بتواند نیازها و خواسته های مشتریان را با درکی صحیح و جامع از آنان برآورده کند. امروزه متعهد کردن مشتری جایگاه ویژه ای پیدا کرده و رشد دادن مشتری یعنی توجه به رضایتمندی، ارتباط با وی و سنجش کیفیت از دیدگاه وی باعث میشود که مشتریان یک سازمان در داخل همکار و در خارج از سازمان، حامی و طرفدار سازمان باشند (شفیعی-نیا،.(1392 لاولاک و همکاران (2001)، کیفیت خدمات را بر حسب مزیت تعریف کرده اند، یعنی کیفیت خدمات، قضاوت تماشاگر یا شرکت کننده درباره میزان برتری خدمات ورزشی یا اجزای خدمات است. هر چه تصور و تلقی تماشاگر به میزان برتری نزدیک باشد، ارزیابی آنها از کیفیت خدمات بیشتر خواهد بود. کیفیت خدمات مناسب و مورد انتظار تماشاگران منجر به رضایت آنها و در نتیجه تمایل آنان برای حضور در بازیهای آینده تیم خواهد شد. با توجه به اهمیت حضور تماشاگر به عنوان یک منبع درآمد برای باشگاه و اینکه در داخل کشور توجه کمتری به لیگ بانوان، تماشاگران لیگهای بانوان و کیفیت مکانهای برگزاری بازیهای آنان میگردد، پژوهش حاضر به دنبال بررسی تاثیر کیفیت خدمات محل برگزاری بازیهای لیگ فوتسال بانوان شهر اصفهان بر رضایتمندی تماشاگران آن است تا بتوان با استفاده از نتایج این پژوهش به مدیران ورزشی در کسب رضایت تماشاگران و بهبود کیفیت رویداد کمک نمود.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.