شناسایی مولفه های تولید چابک در شرکت های تولیدی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت،حسابداری و اقتصاد دانش بنیان با تاکید بر اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: ACONF03_187
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1033
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیره قدوسی محصل

گروه مدیریت صنعتی، دانشکده علوم انسانی، واحد کاشان، دانشگاه آزاد اسلامی، کاشان، ایران/دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان، کاشان، ایران

حسین پناهیان

دانشیار گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان، کاشان، ایران

چکیده

هدف این مطالعه شناسایی مولفه های تولید چابک در شرکت چینی پردیس کاشان بود. تحقیق حاضر از نوع توصیفی- کاربردی است. جمع آوری داده ها و اطلاعات در این تحقیق بر مبنای روش پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق حاضر مدیران و کارشناسان اجرایی شرکت چینی پردیس کاشان هستند که به نوعی به طور مستقیم و یا غیرمستقیم در کلیه مراحل این شرکت، نقش و جایگاه مهمی دارند. تعداد نمونه برای جامعه خبرگان 28 نفر که به شیوه روش نمونه-گیری دردسترس انتخاب شدند. با توجه به اینکه پرسشنامه موردنظر بر اساس تکنیک دلفی و نظرات خبرگان بدست آمده است بنابراین به خودی خود از اعتبار و روایی لازم برخوردار می باشد. برای تعیین پایایی پرسشنامه خبرگان از روش آلفای کرونباخ استفاده شد که میزان آن 0/789 بدست آمد که مشخص کرد از پایایی قابل قبول برخوردار است. برای تحلیل داده ها ابتدا با توجه به ادبیات موجود و روش دلفی در این زمینه چند عامل تولید چابک شناسایی شد، سپس از نرم افزار SPSS نسخه 23 برای بدست آوردن میانگین و انحراف معیار مربوط به نظرات خبرگان در پرسشنامه استفاده شد. بعد از جمع آوری عوامل مذکور جهت نهایی شدن عوامل، این عوامل در اختیار خبرگان شرکت قرار گرفته و مهم ترین آن ها تلخیص شدند. درنهایت عوامل شناسایی شده عبارتند از: بکارگیری تکنولوژی های جدید، چابکی زنجیره تامین، حساسیت به بازار و مشتری، انعطاف پذیری، روابط با تامین کنندگان، پاسخگویی تقاضا، فن آوری مبتنی بر کامپیوتر و روابط مشارکتی.

کلیدواژه ها

تولید چابک، تکنولوژی، زنجیره تامین، مشتری، انعطاف پذیری، تامین کنندگان، تقاضا، مشارکت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.